Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 9 de julio de 2014

BUBASDAY 14. Dmt 8 juliol

Com cada 8 de juliol recordem al nostre amic en buba fent una pujadeta fins na burguesa arribant al seu balcó. Abans, uns quants haviem fet una sortideta de precalentamnet que aquest narrador va tenir que abortar a Sarrià per culpa d’un parche que el liquid no va tancar. La resta: bigel, torner i salvador pujaren fins a maristella i davallaren per bunyoli.
A les 19,00, al  punt  oficial de trobada, s’afegiren en micot, en gerard, en joan i n’andreu. Partirem cap a madre Alberta i per allà perdérem en Salvador que tot i que el varem estar cridant no el recuperarem fins a dalt. Un minut de silenci mirant el sol com es posava per darrera na Bauçana i per avall, per la trialera que a la seva part alta esta bastant infumable. Desprès ja entrarem en els camins netejats de la part de avall i que han convertit aquest itinerari del coll des tords en una de les baixades mes agradables de na burguesa. Travessem la carretera i fem el nou tram inaugurat per la farofaro i sortim ja ben avall. Com que era tard i no estàvem per  fer molta mes feina, tirarem  via directa cap el lloc del sopar, el rincon de almagro, un bar també fallit, ja que el servei va ser lento amb ganes i el menjar no va fer llarg.
Be almenys varem sopar a la fresca mentre ens provàvem la roba per comanar la nova equipació i ens rèiem pensant com li quedaria a en miky les talles que ell ha demanat. Al sopar també s’hi afegiren en vp, en pere i en frenando que va fer la seva primera aparició en públic desprès de la seva operació de genoll.

Que molts d’anys puguem seguir recordant al nostre amic buba.

No hay comentarios: