Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 30 de septiembre de 2016

Dissabte 24 de setembre. Una volta per sa Comuna.


En un dia de ressaca de pluges i amb amenaça de més, ens trobàrem en Mapes, Pere, Pedro, Rol, Fran, Biel, i Torné per fer una sortideta amb les mountainbiques. Com que el dia pintava gris, no ens volíem fer massa lluny per si de cas, així que enfilàrem cap a sa Comuna on sempre tenim a mà els ingredients necessaris per disfrutar d’un bon passeig per la muntanya.


Sortírem per son maciá, seguírem per son pizà i després per ses escoletes. Ens havien dit que havíem de pujar per la pista ample cap a cas Bergantet, i així ho férem. Després de les rampes de formigó, arribat el moment més complicat de la pujada ho haguérem de fer a peu ja que estava humit i no hi havia manera de pedalar. A la barrera tenírem notícies d’en Gerardet que volía quedar amb nosaltres per berenar. Després seguírem cap amunt, mig caminant i mig colcant, ja que quan trobàvem pedra banyada no hi havia manera. Un cop acabat el caminoi haguérem de canviar de plans ja que el tram del lavacoches resultava inviable. També descartàrem baixar per la carena, axí que anàrem a fer tota la volta cap el penyal d’Honor, on ens creuàrem amb uns quants bikers, qualqun de ben estúpid. Decidírem baixar cap a Bunyola sense complicacions, per la pista cap a cas garriguer i després cap es Cocons. Així i tot, tampoc estava fàcil la cosa. Per deveres sa casa cova ens creuàrem amb en Kapax, i més avall amb en Gerard.


Anàrem a berenar al bar París o vàrem estar tan a gust. Com sempre, aprofitárem per tractar temes varis, on no va faltar el dels components per part d’en Fran. Com que ja teníem clar que ens haviem agafat el dia amb pardaleria, tira a tira enfilàrem la tornada, primer pel puig de Caubet on comprovàrem que en Gerard té un genoll imaginari (el que li fa mal) vist com va pujar per tot amb la cx.


Després seguírem pel camí de les vies cap a Palmanyola. També rebutjàrem pujar el puiget de davant Raixa, i és que acabàvem de berenar i ja teniem ganes d’anar a fer una cervessa. Voltàrem pel camí de ca i cagarro de l’urbanització i després enfilárem cap a Passatemps i la Uib cap a son Maiol i Establiments. Així i tot ens va sortir una volta de més de cinquanta quilòmetres i quasi mil de desnivell.

FOTOS SA COMUNA 

4 comentarios:

Jaume dijo...

Bones!
Vos volia demanar una cosa: quan deis el puig de davant Raixa, vos referiu a n'es de sa Font Seca? És es Coll des Tirany? Es que moltex vegades he anat per allà, però no me pareix qus tengui sortida...

tonimalsofrit dijo...

Hola, no, no té sortida, és pujar i tornar enrera. Salut!

tonimalsofrit dijo...

Hola, no, no té sortida, és pujar i tornar enrera. Salut!

Jaume dijo...

M'ho pareixia. Gràcies per sa resposta!
Salut.