Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 2 de julio de 2017

PER MARRATXI AMB LES NOVES GENERACIONS SECTARIES. 2juliol.

Com que ara ens hem quedat sense cròniques de les voltes oficials i aquest narrador encara no està en condicions de rodar amb els bons avui narrarem una petita sortida amb en Sergi membre de les noves generacions Sectaries.
Aixi quedarem a les 8:30 al final de Jacint Verdaguer, en Sergi, en Joan lumbàlgic, n’Andreu lumbàlgic, en fernando desmotivat i aquest narrador artroscopic.

Partim seguint el carril bici  de les vies amb el seu tortuós recorregut cap a son Cladera, així arribarem sense quasi tocar carrers amb cotxes fins son Nicolau des d’on ja agafarem les zones underground de Marratxí. A la fi arribarem a Son Macia i d’allà als caulls. Aixi varem ensenyar a en Sergi que també espot anar fins a festival park per camins de terra. Desprès de ficar-nos per la vinya des Caulls férem la primera dolentia del dia creuant les vies del tren  per enfilar cap al camí de sa bomba. 
Un poc de camí del raiguer i així arribarem a can franco a on el nostre homenet va menjar igual que nosaltres un bon pa amb oli “mixto”. Reiniciarem la marxa travessant santa maria per anar cap el camí del jardí d’en ferrer, a on la ombra dels pins s’agraí ja que el sol començava a picar. En arribar a Portol tombarem cap a can Parrisco i davallarem cap els albellons en una baixada radical que  impressionà una mica al jove Amorós.
A la pujada també li ensenyarem que quan un fa mtb també a vegades toca  espitjar la bici a peu. Ja a Portol ens tirarem cap a baix i desprès d’una aturada tècnica a casa d’aquest narrador continuarem cap a sa cabaneta. D’allà enfilarem pels camins de son Verí a on ens Sergi es posà al davant .
Desprès de travessar la carretera d’Inca i de nou les vies del tren pel camí de muntanya tancarem el cercle i anàrem tornant per on haviem vingut.   Bona volta d’uns 43 km en els que en Sergi  aguantà perfectament demostrant que segur serà un bon sectari. 

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies Miquel i resta de lissiats per fer una il.lussió realitat.
Secta magia continua. Amb 10 anyets que té, encara lo queda pee ser ranci.

tonimalsofrit dijo...

Bon detall Miquel, així sabem que els tocats/deprimits están vius de bici encara i també que hi haurà descendència sectària. Quant a les cròniques oficials, quan no es pot, no es pot, fa falta temps i ganes i ara no n'hi ha.
Pd. tampoc veig que el públic les reclami, o sigui que tranquils.

Jaume dijo...

Ei! El públic sí les reclama. No serem molts, però gent que us segueix n'hi ha. Llevat del vostre, els toys i pedalades d'en Kapax ja no hi ha blocs, i és una vertadera llàstima.