Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 19 de enero de 2013

PALMA-PLANÍCIA

Aquesta crònica arriba amb una mica de retard però bé aquí la teniu:
Aquest dissabte el nostre molt estimat i més criticat guru Mapes, tenia unes quantes capes de matèria grisa en el seu cor, trist i sol decideix aquest cap de setmana fer uns exercicis espirituals en la més absoluta de les soledats,tot sol en el seu sarcòfag (un sarcòfag fet amb ganxet de Mado Pereta) esperant que aquest fred hivern abandoni el seu cos i la primavera entri per fi en el seu cor.
Amb aquest panorama es reuneix el divendres horabaixa el gabinet de crisi sectari "Galera-Moyos" El nostre guru Mapes ens havia proposat una sortida per aquest dissabte però nosaltres molt amablement la descartem dient-li que se la fiqués per on ... volgués.
A la sortida bastant de personal Galera,Tibu, Bihel, VP, Pere March, Rol Moyos, jon Ander Sergi, Salvador,Fran, Felix. I si em deixo a algú sorry.
Després de xerrar una estona es decideix fer la ruta proposada pel gabinet de crisi: Palma-Galilea-Planícia-Palma, la sortida a bon ritme, (per a mi massa). I clar en arribar al bosc que ens dur al Coll de sa Creu ja hi ha merda per tot, uns per la dreta altres per darrere, ens reagrupam tots davant del PT3 o això ens pensàvem perquè una mica més tard ens crida en Pere, que com sempre ens havíem oblidat d'ell (no sabem el motiu però sempre ens passa el mateix amb en Pere) havia foradat i romput la cadena, Biel (pardal de Moro) torna a cercar-lo, ja tenim dues unitats menys i encara no hem sortit de Palma.,
Durant la pujada Felix forada i diu que ell va directe que ja ens veurem més endavant, en aquest moment Sergi fent gala del seu sobrenom es dóna "mitja volta" i amb ell ja som quatre menys al quilòmetre 8 un luxe de sortida ueaaa. 
Ens dirigim cap al Burotell., Comencem la pujada sortejant uns quants arbres, seguim ara tots ja reagrupats i ens dirigim a Galilea a berenar, uns de pa amb oli i altres un bon frit de me.
Seguim cap a Son Fortuny un "senyor caçador" ens explica el rotllo de sempre que és un vedat que si les bales bla, bla, bla, el dia menys pensat ens peguen un tir .Biel i un servidor ens hem avançat a la sortida del berenar i xino xano ens hem plantat al desviament que va al Coll de Estellencs, on per cert ens hem trobat amb els representants del Raiguer, Raul Gerard i micot que estaven fent la ruta en sentit contrari per trobar-nos pel camí.
Després de discutir que camí seguir l'esperit més jove del grup VP decideix que hem de fer la volta que teniem prevista. Molt bona elecció la pujada curta i després una baixada cap a Planícia espectacular, , arribem a les cases i comencem a pujar el camí bord, arribem al camí de s'arboçà on el personal vol seguir per aquest camí però jo decideixo canviar la ruta i pujar pel camí des correu, sortim a la carretera i pugem de nou per agafar el camí de pescadors, arribem a Esporles on els del Raiguer s'aturen a menjar-berenar nosaltres ens despedim d'ells.
Coll d'en Portell i cap a casa. Una bona volta l'únic que ha fallat a estat la presencia del nostre guru, però aquest retir li carregarà les piles. O això esperam

No hay comentarios: