Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 6 de marzo de 2013

DIA DE PLUTJA DMTS 5


Mentres uns muntaven vídeos casolans desde l'interior del sarcòfag quatre membres de la secta sortíem a fer un tomb per aquests mons
 En sortir de casa ja plovia i aquesta plutja no ens abandonara fins arribar una altra vegada a casa. ultimament a cada sortida hem d'anar acompanyats de diversos fenòmens meterologicos, vent, neu, temperatures molt baixes, pluja ... però ja se sap que en aquesta època de l'any toca aquest clima.

Avui com el guia estava de guàrdia la volta estava condicionada, de manera que en arribar a la rotonda Biel, Torner, Juanjo i Moyos, decidim anar cap a la zona de Marratxí. hems dirigim cap a Son Macià, les barreres segueixen obertes, Fins quan? Ens haurem de guanyar els favors del pages de torn per evitar que ens prohibeixin el pas, sortir de Son Macià i anem direcció a Pòrtol ens dirigim ara al camí Vell de Sant Jordi, bona baixada llàstima que al final del camí la mà de l'home ompli de merda el paisatge, arribara un dia que la muntanya de merda serà superior a la muntanya natural.

Segueix plovent ens dirigim via glof de Puntiró cap a Son Gual el pujarem per la pista paral · lela a la carretera i baixarem per la mé sespectacular, la del torrent, a la part baixa  trobam molt  de moviment de terra ,a mi em dóna que és una ampliació del Glof, "gran putada" haurem de modificar la ruta si això arriba a ser cert, girem cap a Son Gual Vell amb barrera nova, aquesta la passem en silenci "més o menys" i ens anem cap al carril de servei de la carretera de Manacor entrem a Palma, segueix plovent, travessar Ciutat es tot un exercici de màxim risc a aquestes hores, cotxes per tots els costats.


Al final  arribam a casa 52 Km i 369 metres de desnivell i segueix plovent.

P.D Al no tenir fotos, tirarem d'arxiu, desitjant que l'estiu arribi prets.

1 comentario:

andreu dijo...

Vaja cuatre! així m'agrada! ni els llamps ni el mal temps ens espanta...nananà...nananà...