Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 20 de diciembre de 2015

SOPAR DE NADAL 2015-12-20

Un any mes ens reunirem per fer el sopar d’empresa, si aquesta empresa que es diu sectamtb i que ja fa molts d’anys que roda i que esperem que segueixi així. Hem passat moments difícils però sempre els hem superat ja que les ganes de sortir a voltar amb les nostres mtb estan per damunt de tot.

Aquest any hi érem quasi  tots : Vp, tià, jonander, sergi, raul, rol, fran, anton, miky, jeroni, pere, fernando, yerar, joan, bigel, torner, andreu i mapes. Nomes ens faltaven  l’imprevisible tibu que un dia abans va decidir que tenia que partir a comprar una moto i en micot que com sempre dona branca a tothom  per desprès nomes venir quan li convé. El lloc escollit un clàssic “palmesano” : “el mavi “ i el menú, abundant, preu contingut i una mica pesadet pels estomacs avesats nomes a menjar molt sa. Uns bons asos de bastos en forma de paletilla de xot ames de la picada i postres habituals.
Com ja es habitual en pere , el nostre mestre de cerimònies, va fer entrega de la bicicleta, aquest any en forma de siurell, al nou sectari de l’any que fou el Sr TORNER. Aquest durant tot l’any ha fet una feinada convertint-se amb el fotògraf oficial i redactor de moltes de les cròniques del nostre bloc a on queden reflectit el nostre  dia a dia. El seu estil fotogràfic que segueix el camí inaugurat per en cecilio amb les seves famosos fotografies  “d’ambiente “ i les seves cròniques acides seguint el mes pur estil del nostre Toni,  ens han fet riure i recordar com ens ho passem de be cada dissabte  gaudint de la natura i el paisatge  fora de l’estrès de carreres i preses innecessàries.
Torner tot un exemple a seguir de senzillesa i humilitat molt lluny de certs egocentrismes  i   que no escatima esforços  per que les coses surtin endavant cada pic que  preparem qualque esdeveniment en grup.
En guany també hem tingut una menció especial a  “l’autonomo” de l’any que ha estat per en Joanbike, que a poc a poc  ha anat consolidant el seu taller de bicis, esperant que aviat pugui regularitzar també una mica la seva vida i torni a sortir amb nosaltres els dissabtes.
Com no podia ser d’altre manera en frenando ens amenitzà amb els vols rasants del seu darrer dron del que esperem que ens envií aviat les imatges captades.  
Que puguem celebrar-ho per molts d’anys.

6 comentarios:

Jaume Kapax dijo...

Ilegible

topinsite dijo...

Sólo lo pueden entender sectarios y tu no lo eres

mapes dijo...

jaume ; es cert intentare arreglar_ho

andrew dijo...

y ahora que tenemos...un puto corrector de Word
Molts d'anys a tots

tonimalsofrit dijo...

Gràcies Miquel per les teves amables paraules i a tots pels vots otorgats democràticament suposo... El que fagi per la secta, molt o poc, ho faig de molt bon gust, de veritat. Molts d'anys a tots!

Jaume Kapax dijo...

Si es por eso ya va bien, me había temido lo peor.