Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 3 de mayo de 2011

ALFABIA 5ma11

Avui com és dimarts ens tocava sortida dura, jo havia proposat anar a les cases del rei Sancho i pujar al Teix, però el que passa en aquestes democràcies que tothom opina i al final decidim canviar la ruta. VP ens proposa anar a les antenes de Alfabía, a mi que em basta poc per delegar accepto encantat.

VP, Bihel, Frenando. Joandemaria, Masca, Fran, Moll sortim a bon ritme cap a Pasatemps, sortim a carretera de Sóller i ens desviem cap Raixa el ritme segueix sent fort però no perdem unitats, anem pel camí que surt de Raixa paral.lel a la carretera de Sóller, arribem a can Penasso, Fran s'avança per comprar aigua a la benzinera (això ja es con un en un clàssic) Arribem al primer revolt del Coll i passem la barrera seguim pujant i arribem a la pista de pujada de les antenes a dalt fotos de rigor i baixem.

Jaume ens proposa anar per una pista que surt una mica més abaix que per on abans sortirem i jo torno a delegar prenem la pista és ampla amb molta pedra però es veu que algú la manté neta de càrritx aquesta pista ens deixa uns metres més amunt del primer revolt al costat dels jardins d'Alfàbia, fantàstic, seguim baixant cocascolas a la benzinera, i tornada per Passatemps.


60km i 1100 de desnivell

No hay comentarios: