Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 4 de enero de 2012

NA BURGUESA - COSTA D'EN BLANES

Avui no havia moltes ganes de sortir, mig engripat veig la proposta d'en miki en el fòro i m'acaba de desmotivar, després veig que dijous toca cavalcada de reis i al final decideixo sortir, ja veurem com va l'horabaixa.
En la rotonda per fer la primera sortida "oficial d'horabaixa" de la secta del 2012 (les oficioses no compten) estem miki, Torner, Andreu, Pere i jo.
Decidim canviar la ruta prevista per en Miki i realitzarem un clàssic, Na Burguesa, Costa d'en Blanes
Sortim direcció Gènova per carril bici arribem a la primera rampa que com sempre la fem caminant el rotllo de semptre "jo conec un que la va pujar. .. "voregem el golf de Bendinat i passem pels dominis de Kunt&partner, de monent encara ens deixen passar, ja veurem quan acabi la crisi.



Comencem la pujada de mamoth i en arribar a mitja rampa ens desviem a l'esquerra per agafar el desviament de costa d'en Blanes,la baixada infernal, entre motos i erosió del terreny,esta cada vegada més impracticable, arribem a la urbanizació i realitzem un petit tour per arribar a la pujada de l'Hostalot, pista exigent però de pendent suau i amb vistes espectaculars de la badia, que ens deixa a la pista principal, que va carenant Na Burguesa,
Anem direcció coll des Pastor i des d'aqui al coll d'es tords per la pista que ara sembla una autopista amb els últims treballs de de la Conselleria de medi ambient, a la baixada ja de nit en Miki es queda sense llum (Andreu aquestes llums xineses ja haurien d'estar aquí) baixada per trialeres cap a la base i carril bici de són Dureta d'on anem deixant el personal a casa.
38km 940m de desnivell

P.D. Abans de la sortida n'Andreu em va ajudar a reparar la bici que tenia una petita averia, aquesta nova incorporació sembla que promet, aviat podia deixar de ser convidat de convidat i passar a ser aspirant a becari de primer any.

11 comentarios:

miki dijo...

Pues si yo creo que ya podriamos dale paso a aspirante de Becari,ya que esta demostrnado dotes.
Tendriamos que hacer una cena en el WOK para decidirlo.

hoyos56 dijo...

creo que la cena la estaba organizando Cecilio

cecil dijo...

Basta que me digais dia y hora ca na Teresa nos espera...Y por favor no entreneis tanto hay gente que trabajamos.

HE PETAT¡ dijo...

Ahora trabajas en Sineu...

hoyos56 dijo...

y en san Llorenç des Cardessar...

mapes dijo...

cecilio no solo salio el lunes por sant llorenç arta, hoy estaba con micot por pollença lluc testeando la ocam de orbea

andreu dijo...

imagino q se hizo d noche cuando la "pista de pendent suau" por q yo sólo vi rampa y + rampa... igual q la d mis piernas...menos mal d la gripe...

cecil dijo...

Aqui hemos canviado de año y veo que siguen haviendo los mismos vocazas, o incluso alguno mas, yo cuando salgo siempre es en beneficio del grupo, nunca miro por mis intereses, ademas yo salgo a investigar y no a entrenar que hay mucha diferencia....

hoyos56 dijo...

bla,bla,bla,bla

hoyos56 dijo...

cuando vamos a cenar?

cecil dijo...

Cuand tu vulguis, ne pas problem...