Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 13 de marzo de 2012

Mar 13 Març EL OCHO INVERTIDO

by hoyos:
Avui el títol de la crònica és un petit homenatge al nostre amic Buba, un dia a n'Angel se li va ocórrer dir "la salida de hoy ha sido como un ocho invertido", hi ha mi que m'agrada treure molta punta a les coses, cada vegada que tenia ocasió li treia el tema.A la rotonda Bihel, Torner, Hoyos, n'Andreu havia anunciat que venia però no ha aparegut???.La sortida d'avui es realitzarà per la zona d'Esporles.
Sortim cap al parc bit, entre vaques i bous arribem al Muntant, entrem a Sarrià, el pastor ens saluda i cap problema, així dóna gust, passem per Son Malferit i anem direcció Són Tries, avui sembla que l'Ibanat ha realitzat neteja de bosc abans d'arribar a la font, seguim, el camí després de les últimes nevades esta una mica malament hauríem de fer una petita sessió de poda amb el "xorraquet", arribem a la font de sa Turbina i i ens anem cap a la Granja, com tenim una mica de pressa anem directes cap a la baixada del Port des Canonge i pugem per Mirant de mar, sortim a la carretera i baixem pel camí de Pescadors, Bihel forada i ens aturem a Esporles, amb el que m'obliguen ha comprar una palmera en el forn, després de posar dos càmeres (una meva) que te la regal Bihel, continuem, ara ja és tard i anem directes per carretera, coll d'en Portell, tornam passar pel Muntant (ocho invertido) arribem a Palma amb "ritmazo" Torner i cada un a ca seva.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2594255

5 comentarios:

andreu dijo...

merda! en vp i jo varem partir per que pensavem q no venia ningú,i de fet vam xerar de q si n'hoyos no hi era ja no sa feia res entre-setmana, joder..mira que tots 3 sou grans i no vos varem veure..grrrrr Biel, aquest casio d 15€ no es molt puntual..

andreu dijo...

ah! me sap greu per sa palmera, que segur que era de xocolate..ummmh

VP dijo...

Moyos donde has dejado la puntualidad de la que hacías gala?
Se convoco salida a las 16 h, solo confirmo asistencia Andreu, ahí estábamos los dos, salimos a las 16.02 . Será que alguien convoca las salidas en petit comité?.
Salida hacia la comuna de bunyola por cami de cavalls, túnel de lavado, coma buscante, cami des negre y vuelta por cami de cavalls.
Total 52 kms. Y 850 m desnivel.
P derecha.

hoyos56 dijo...

Vp veo que últimamente vas muy lanzado majete, pero no te preocupes YA LLEGARA EL VERANO; JA;JA;JA

P.D tengo que mejorar el tema puntualidad,sorry.

besos

HE PETAT¡ dijo...

El Casio funciona correctamente ya que está conectado con el reloj atómico de Hohenholen de la Macaca. El que no fue puntual fui yo. Cuanta más prisa tienes más problemas de última hora te surgen.

De todas maneras os hubiésemos roto el entreno, ya que nosotros estamos en la semana de suave. Je Je.