Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 12 de febrero de 2013

CAMINS D'ESPORLES I DEIA

A la darrera crònica es citaven distints tipus de bikers, però se’ns va oblidar el cyberbiker. Aquest viu el mon de la bici des de la realitat virtual, navega tot el dia en la recerca de comparatives, compra per internet, participa a foros,  genera rutes  impossibles amb el wikilock o similars i com no, te un blog que es retroalimenta del que pesca durant les seves recerques.
Es possible que  aquest narrador acabi així, ja que “el ekipo” a posat preu al seu cap per haver gosat criticar-los i ara no s’atreveix a sortir pel carrer.
Be, bromes a part,  no deixa de ser cert que aquest cronista es  passa bastantes hores asegut davant un ordinador i  de tan en tan  necessita alliberar-se de les feines rutinàries i navegant  troba coses interessants que ens poden servir amb les nostres sortides i  amb els caçadors i propietaris. Si be es cert que mai les empram, ja que al cap i a la fi, mes val seguir-los la corrent, tot i que un sapiga que  te la rao.

ESPORLES:
 L’ajuntament d’Esporles juntament amb l'IMEDEA, han posat en marxa un visor dels camins d’aquest Terme. La veritat es que ara per ara, no funciona molt be, però es de lloar la iniciativa.


DEIA:
En aquets moments l’ajuntament de Deia ha fet l’aprovació inicial de l’adaptació de les seves Normes al pla territorial i un dels plànols es el de camins públics.
La veritat es que el llistat es fantàstic, ja que  surten camins com el de la font de la senyora, de sa foradada, cingles de son Rullan o estret de son gallard.
Tot i això, no hi ha que confiar-se,  perquè d’aquí a la aprovació definitiva poden passar moltes coses, fins i tot, que el batlle faci com el de Fornalutx que no vol aprovar les normes per no tenir que aprovar el plànol de camins publics. A mes a mes,  que el cami estigui dins el planejament no te cap eficacia fins que l’ajuntament no l'incorpora dins el seu inventari de bens. Be, almenys s’ha fet una passa i això sempre es bo.




  

1 comentario:

andreu dijo...

Molt bona feina!..molt interessant..estaria be q s'aprobàs x poder anar x aquests camins...viva en mapes!!