Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 24 de febrero de 2013

SENSE SORTIDA OFICIAL. Sbt 24 feb

Pot ser ens tornem vells, pot ser teníem massa informació, pot ser els pronòstics havien exagerat massa. La qüestió es que a les 8,00 plovia i com que les previsions deien que  això es mantindria així tot el dia, varem decidir passar al “plan B”, es a dir, anar a fer net qualque camí, tot i això, hi hagué una mica de caos i en fran no es va enterar i va sortir tot sol i en Joan, que aquesta setmana es dignava a venir amb nosaltres, no se si perquè li venia de gust o senzillament perquè  no tenia entreno d’equipo ja que el diumenge hi havia carreres,  es va presentar a la segona convocatòria amb bici, quan els altres anàvem de paisano. Be a la fi 8 bikers, armats amb els nostres xorraquets i altres armes ens anàrem fins 2 camins de la zona de Valldemosa i els hi pegarem una bona passadeta. Ara, tant per arribar com per sortir d’aquest poble, ja no ens escarrintxarem quan arribi l’estiu. A l’hora del berenar en Jeroni, ens acompanyà i s’encarregà de comanar els bocatas a can Molines que ja ens tenen com a bons clients i es que ens surt be de preu:  mixto amb cocascolas, cafe i coqueta per 5,5 €.
Durant el berenar sortí de nou el tema de les 29 i els darrers escèptics, davant la confessió d’en fernando que està encantat amb la seva occam de Bimont i les explicacions tècniques  den  Joan,  reconeguérem que possiblement això no serà una moda. Ara,  l’únic que  ens queda, es que els  que anem mes justs de capital, mirem si  ens es possible o no, accedir a  aquest nou mon del que tothom està tan convençut i ens passem a la nova religió. El 26 ha mort, visca el 29.
Per altre cantò, en VP, en tofolet i en felix aquest dissabte ja eren per la peninsula a fer l’Andalucia Race  i ja ens han arribat les fotos de l'equip que han format  i de com han quedat despres del primer dia.
Aquest diumenge, aquest narrador i n’Andreu amb els seus colegas dels diumenges hem anat a trepitjar la neu per Lluc i Binifaldo.  La neu estava en el seu punt, ni massa, ni massa poc. Perfecte. Adjuntem pase de  fotos per fer enveja als altres.


8 comentarios:

andreu dijo...

Bona feina el disabte, netejada i bon berenar,jastima d no haver sortit..pero com diuen..hi ha mes dies que....
Diumenge,clasic mallorquí,anar a sa neu quan en hi ha..i en hi va haver i molta,diasso,fora pasar fred i paisatje wuapísim...
Als andalucia bike racers..Disfrutau i pasa-ho molt bé,sort i tornau cencers..i ses bicis també..

uno con 26" dijo...

anem al important La29????

andreu dijo...

Una opinió:
rígida 26" vs rígida 29"=Sense cap dubte sa 29",de bo:es mes estable en baixada,molt comoda sa postura,vas mes obert de cos,un pic q la llances en pla avança molt més metros,es nota...De "dolent":es una bici q has de dur llançada,no vol anar d arrancada,x q costa mes d aturat fer voltar aquest diàmetre,sobre tot en pujades trialeres (cosa q cuant un està un poc petat...)"Dois"(però reals):cuant voltes d'aturat al peu t pot pegar a sa roda d davant,esquita mes,has d dur manillar mes ample,mes mala d frenar,si viatges x europa!!!....

andreu dijo...

Doble 26" vs doble 29"
Com he dit es diàmetre 29" fa sa bici mes estable,sa aferra més al terra(= més lenta), si li afegim doble suspensió "tela",comodísima x pla,un avión x baixar, pero "torpona" d maniobrar i x pujar..(a no esser q t'ho prenguis en calma..)en pla excursió,pero com aquesta sigui llarga..al final no t ajuda..si, pots llevar desarrollo,pero no t mous des puesto i veus con sa penya s'en va..

andreu dijo...

Conclusió:per qui li agradi es rollo rígida(racing,tots es cops d darrera x es nostros ronyons,patinant roda a ses pujades,vamos lo q es una rígida) sa 29" sens dubtes.
Lo ideal d sa doble:una 29" d poc recorregut d suspensió (ja q sa roda 29"ja ajuda)i a més, important amb "sello VP" es a dir molt lleugera,q no penalitzi a s'hora d llançarla, 29" d alta gama...i aixó val una pasta..Jo m'estim més una bona 26" doble q una 29"doble de baixa gama (pesada)
LO IDEAL, i haguent-ne a nes grup,seria probar-les i un mateix experimenta,si voleu probar una rígida 29",teniu sa meva...Ah! important cap bici ni 26 ni 29 van totes-soles...Be! q vos donin! q ja he escrit massa..ala!

hoyos56 dijo...

pero el que no ma quedat clar es quina va millor.ja,ja,ja

tonimalsofrit dijo...

Què els hi passa al cap als del Emotion bikeanadalusiarace ? crec que el coll desl maillots estreny un poc i els ha fet creixer el cap, o es que els hi han aferrat el cap a un cos que no és seu. Rara la foto. Quant al tamany de roda, hi ha molta palla mental. És tot un tema econòmic: com més pasta més grossa és la roda; com menys pasta roda més petita. Per aixó duc una roda de 24". En el futur veig en PereMarc i companyia amb rodes de 40". Els humilds, crec que hi ha rodes de fins 10"-

andreu dijo...

Te raó en Toni T.,el q jo deia..,la bici no fa el pilot,x molta 29"ó30" a veure qui baixa con en T.T. o baixa i puja com en Rol,Micot,Biel,etc...Però es el nostre entreteniment i si no xerram de bicis....sa fa llarga sa setmana...fins es disabte q podem anar a colcar..
Toni H. no hi ha una millor q l'altre,cada un anirà millor amb una o una altre,lo seu es q les probis...i si te fà capritxo i pots la canvies..pero probaleeees...