Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 24 de abril de 2013

Caló de sa nostra Dama dm 23 abril


Amb el bon temps, ja no hi ha excuses per no sortir entre setmana, així  aquest dimarts ens hem arreplegat un bon grupet: vp, torner, bigel, fran, moyos, anton i mapes.
 La Ruta l’ha proposada el senyor moyos i consistia amb anar fins al caló de sa nostra dama o de la dona morta, un lloc a on cap del grup havíem estat mai i es que “no hay mas caminos”.
Hem partit cap el coll des tords, passant a algun grups de guiris, i a mitja pujada  hem agafat els caminois de per dins la muntanya  que ens han duit directes fins el coll, excepte a n’anton i en vp que anaven per davant i s’han passat el desvio i han començat apujar cap el coll de sa creu. A la fi ens hem agrupat de nou a son boronat d’on hem partit cap a son bugadelles, marina de magaluf i cra de cala figuera. Allà hem investigat un poc pel laberint de tiranys que envolten el golf fins que hem arribat a la depuradora de on hem passat ja cap a sol de Mallorca.
Just en arribar als vials de la urbanització n´hoyos s’ha tret l’as de la mànega i ens ha  ficat a una pista per dins una torrentera. Tots ens pensàvem que acabaria immediatament, però anàvem baixant i baixant i no arribàvem mai a la mar,  al final hem aparegut a una caleta idíl·lica que ens ha sorprès a tots. Despres de sortejar dues titoles , ens hem encolomat amb la bici a l’esquena per pujar  damunt  el tallats  a on hem agafat un tirany que bordejava la costa fins que hem aparegut a uns caminois que ja ens érem coneguts,  tot i que ens hi hem passat hores donant voltes com a posesos a les 4 hores de cala falco, dubtàvem de si ho eren o no. 

Però si efectivament érem a cala falco, així que li hem dit a n’anton, que avui era el seu primer horabaixa sectari, que dones una volta al circuit, ja que ja ha de començar a entrenar per l’estiu  perquè ens ha dit que volt muntar un grupet de sparrings per participar-hi. 

Objectius complits hem iniciat la tornada pel passeig Calvià amb una aturadeta a Portals per prendre una cocascola. 58 km y 690 mt de desnivell.

3 comentarios:

hoyos56 dijo...

esta clar ni amb briefing va la cosa bé. Avui després de comentar la ruta, hem tornat a perdre a dues unitats, després les hem recuperat. volta amb molt d'asfalt però amb una petites modificacions la volta a quedat molt bé, el calo de sa nostra dona, situat al sol de Mallorca ,encara que estiguem a la primavera avui ja en aquest calo ja hem pogut veure d'algun Parpal de moro ja,ja

Anónimo dijo...

Si,si que hi ha excuses,si ets autònom........tens que tirar del país ,no queda altre remei

mapes dijo...

em podriemparlar d'això... n´hi ha que coticen com autonom i tambe com assalariats i poden sortir qualque horabaixa. Tambe n'hi ha que surten els migdies mentre els altres encara estan fent feina, perque no ens enganyem, la bona forma, ve de pasar hores muntant amb bici