Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 28 de abril de 2013

Sa Comuna. Sbt 27 abr


Deixes la bici i et fiques directament dins la dutxa sense llevar-te la roba per així no deixar la casa plena d’aigua i fang.
Et sens be,  nomes son  l’una i mitja i nomes has fet 61 km, però tot i això, has tingut tots els ingredients que fan que una volta et deixi satisfet.
Hem inaugurat un petit boci de camí nou, hem fet una bona pujadeta i una bona baixada, hem sentit aquella sensació de natura amb estat pur, hem fet un bon berenar i hem rodat mes de 25 km davall una bona pluja.  
Avui hem partit cap a son Macià però fent la versió  en que toques menys asfalt, es a dir, anant per son Nicolau (abacanto) i les zones verdes de sa cabana. Desprès hem inaugurat una nova connexió que ens permet unir l’entramat de camins que emprem per anar cap a  Bunyola  i el raiguer ( son macia / caulls o son piza) amb les camins que ens duen cap a Bunyola i Sóller (passatemps  / es rafalot). Tot i que sigui un recorregut molt underground, ja que passa bordejant el polígon de tractament de residus ( es a dir, el gran femer de Mallorca)  ens permetrà múltiples variants  d’entrada i sortida de Palma o per fer aquestes petites voltes periurbanes que a vegades fem per estirar cames.
Desprès de la part  “lumpen” que irremediablement te aquest mon del mtb per aquells que vivim a  ciutats,amb molts pocs kilòmetres,  ens hem ficat en plena natura a un bosc que avui pareixia mes màgic i misteriós que mai, i es que pujar la comuna  pels alzinars de la coma gran amb un dia mig plujós i amb boira  fa que et sembli  que estàs per les valls profundes del  cantàbric.  
En arribar a ca’l garriguer ens hem agrupat tots menys en Sergi “¼ de vuelta”que ja havia partit i  hem anat a fer la baixada de Coanegre, que avui també pareixia mes  tenebrosa i profunda que mai, ja que estava mig tapada per la boira. Allà la pluja ha fet acte de presencia i ja no ens ha deixat fins arribar a casa.
En arribar a son Pou  com que ja era tard i semblava que no volia aturar de ploure, sense enredar massa, hem anat cap Alaró.  Els mes puristes seguint la ruta predefinida, es adir per cas secretari i  els altres baixant tot el camí de coanegre i desprès per la  carretera. Bon berenar, per 12 bikers que hem deixat la granja mig inundada i  en el que ens hem esplaiat, ja que  com que no aturava de ploure  no hi havia cap  pressa per sortir.
Al final hem decidit partir i  hem tocat retirada,  així  que  hem tombat cap el camí del raiguer per arribar a Palma uns per son macià i altres per  la carretera d’inca, ben xops, però contents i  en bon gust de boca.
61 km i 1000 mt de desnivell

PSC. Avui el senyor Vp ens ha sorprès amb un nou model de “xubasquero”, uns calçons curts impermeables, que tot i que et donen una pinta una mica “free” segur que li han fet bon servici. 

4 comentarios:

topinsite dijo...

VP creando tendencias, por cierto la huevera va en relacion al paquete??

hoyos56 dijo...

la veritat que el dia no va acompanyar sobretot a les zones verdes de Son Reus uffff, bastant de fang però en entrar a la zona de la comuna vagi canvi, el paisatge entre la boira, la pujada entre les alzines espectacular, ja que alguns pensessin que amb aquest temps és millor anar per altres zones més planes, jo crec que la serra en aquests dies esta espectacular i és un privilegi poder muntar amb la bici per la serra amb aquesta meteorologia.

el berenar bon i llarg, crec que es recorderan de nosaltres i de la nostra família durant molt de temps ja.ja.

Unknown dijo...

Una llastima que sa volta la hagem acursada per sa pluja, m'ho estava passant de conya.

Si no us veig, aprofit per a dessitjar-vos un maig ple de pistes, tiranys i bons berenars... A mi se me complica una mica el mes amb el proper neixament de la meva filla. No vull allunyarme gaire de Palma no sigui cosa que no arribi a temps a s'hospital (o hi arribi igual que varem arribar a ca nostra dissabte).
Aprofitare per anar de compres amb sa foto d'en VP a veure si me pos a la moda.

andreu dijo...

Bona volta! amb climatologia mtbiker..A mi ja me va anar bé d llarga..comprimida, va tenir d tot, molt bé!! ah..VP,van funcionar,va arribar aixut??..es paquetet.. ;-)