Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 12 de octubre de 2013

Video volta per Alcudia

Desprès de la crònica de l’altre dia , d’alguna manera tenia que sortir el vídeo de la volta, tot i que es molt patos ( es impossible arribar a la mestria del nostre frenando) això es el que fins ara he sabut fer i he pogut fer amb els medis que tinc.

5 comentarios:

tonimalsofrit dijo...

Mapes: està molt bé home! mtb+vidéo+música=bona combinació (exceptuant al filo de lo imposible). M'ha anat bé per fer-me una idea del que vàreu fer, Hi vull anar! Per criticar un poc, la càmara millor al casc que és on hi ha més estabilitat, però no sé si tens l'accessori. Segur que t'ha duit feina.

HE PETAT¡ dijo...

And the Oscar goes to...... Mapes.

Nota: rojo graba.

Anónimo dijo...

Els autònoms ja no sortim a cap lloc, fer feina i prou ,, el camara sembla que te el "baila de san Vito " bon vídeo llàstima que no pogués venir

mapes dijo...

Fe d'erratas. en yerar no surt al llistat d'actors i es que primer estava com a gerard i despres el volia posar el darrer com yerar i va acabant desapareixent.

andreu dijo...

Molt bé...vaja puestos guapos q vareu pasar...cuant no sapigueu quina ruta fer...se podria repetir aquesta...Bona feina...(per que segur q en du molta)