Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 5 de noviembre de 2013

Travessa Pollença-Valldemossa, o Crònica d'una GRAN VOLTA. Dsbt 2 Nov


Ja feia més d'una setmana que en parlavem... ja que no anàvem a Eivissa, potser estaria bé fer una volta llarga, dinant per es camí.

I així ha estat, a les 9h mos vèiem al camí de Pollença a Lluc en Torner, es Tiburon, en Pere, Miki, Gerard, i aquest Becari. Pujada a on es Tibu ha imposat un ritme dur -com ja intuiem el perquè, no li hem entrat al joc-, i hem optat per un ritme alegre, però cohesionat. 
Binifaldó, i una decisió ràpida: anem per el Coll Pelat. Magnífic tirany fins es coll, i millor baixada per es tirany que creua sa pista. 
Abans de les 11 ja berenàvem al forn de Lluc i cafès al bar. Aquí es Tibu se destapa amb el que tots ja sabiem: se'n torna cap es cotxes. 
Seguim per sa Font Coberta, Coll Romaní, amb s'angoixa de que hi havien molts de cotxes a s'entrada, però no mos trobam a ningú. Ctra fins al Gorg Blau, i com avui tenim sa guixa per amunt, decidim agafar es camí de metro que va  d'Almallutx fins a sa canal d'aigua. Barrera sense pany i per endins... pista, camí de metro, ciclable a trams, i qualque tros a peu, i canal d'aigua, ja directes cap a Cúber.
Repostatge d'aigua, i anam cap es Coll de l'Ofre per a baixar per es barranc...sí, dur, però si aquesta maravella la trobàssim a un viatge a l'estranger, bé que "flipariem"...
Així, a les 14h dinavem uns magnífics pepitos de llom al lloc recomanat per en Torner, i amb unes bones jerres de panaché feim un brindis a la memòria d'en Toni.
15.30h i partim cap es camí des Castelló i Camí des Rost, que en 45 minuts mos planten a Deià. Decidim fer ctra i pujam sa Pedrissa tots junts. 
Valldemossa, s'Esgleieta, i en Miki se'n va directe a Palma -pareix ser que frissa-. Els altres anam cap a Sta. Maria, on en Pere se desvia cap a Biniali, i els tres que quedam a les 18h arribam a ca'n Gerard, a Binissalem... 
Com si d'un gran dinar se tractàs, on no poden faltar ses postres, anam tots tres a recollir sa furgo i es cotxe de Pollença, i aprofitam per anar recordant es magnífics moments d'aquesta volta, que tan bon gust de boca mos ha deixat a tots. 

Així, 90km, i 2200mts de desnivell, a una volta a on sa cohesió ha estat es secret!!

Becari

NOTA: En saber transferir fotos des mòbil a s'ordinador ja les penjaré...

2 comentarios:

mapes dijo...

Tot un informatic de IBM dir que no sap descargar una foto del mobil...

au ido ja en tens una de penjada.

tonimalsofrit dijo...

bona volta, això sí amb dos cops damunt la taula