Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 25 de diciembre de 2013

SOPAR DE NADAL 2013, dmc 18 des

Com cada any férem el sopar del grup, bon preu i bona companyia. Tot i això les darreres ferides encara no estan del tot tancades i juntament amb el fet de que el dispositiu per projectar imatges i videos estava desconnectat, feren que la nit no fos  tan alegre com la d’anteriors convocatòries.

Podríem dir que hi érem tots els que ara hi som menys en joan  i en raul que tenien  lios familiars i en jon ander que tenia febre. Com no podia ser d’altre manera en el record foren presents els que ens han deixat, en toni, en cecilio i en buba.  El mes destacat va ser que en frenando, ara molt mes animat que fa unes setmanes, va venir amb els instruments per muntar una orquestra sectaria, llàstima que els únics que sabien tocar qualque cosa eren ell mateix i en tibu. Però ja va servir per fer unes rialles.
Molts d’anys a tots, Visca el MTB.

1 comentario:

Andreu dijo...

Cuando juntas gente como la de este grupo es imposible pasar sin echar unas risas, gente de lo mas variada, pero con el mtb en común, que hace que cada uno lo viva a su manera, pero juntos mucho mejor.....y sí......debido a esto, cuando faltan algunos...... y más en ocasiones como esta, se echa mucho de menos su presencia......mi recuerdo está con ellos......endavant!! Viva el MTB!! SECTA per molts d'anys........