Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 11 de noviembre de 2014

QUE FEIA LA RESTA DE LA SECTA AQUEST CAP DE SETMANA.

Desprès de la crònica del dissabte un es pot demanar, que passa? Hi ha hores baixes? Hi ha una epidèmia i tots estan de baixa ?

Ni molt menys, uns estàvem de viatge familiar, altres estrenaven furgocaravan en Yerar des de fa tres dies i durant 6 dies estarà incomunicat el mig del gels patagònics. 
Altres 6 estaven de finitos, pescaitos i un poc de mtb per Cadis i Gibraltar. (esperem a veure si son capaços de fer qualque cronica o video i ens ensenyen el que varen fer ).



En Rol i es Randinaire anaren a la marató mtb de sant Salvador. Quedant amb molt bones posicions dels 99 que acabaren en aquesta categoria.

En micot al igual que l’any passat tornà anar colcant fins a LLubi, participà al duatlo, queda segon de la seva categoria de 94 participants que l'acavaren i tornà amb una panera colcant fins a casa.

2 comentarios:

andreu dijo...

Molt bé!! es nota que no ens agrada està aturats i per el que sé, al narrador també va partir.....de nou Molt bé per tots.

Rol dijo...

Vamos que casi el único que no toco los pedales de la bici fuiste tu. Enhorabuena a todos y ánimo para Jon Ander en el mundial, que te ha faltado él....