Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 18 de julio de 2015

BUBASDAY 2015. Dj 8 julio

Tot i que aquest estiu està resultant una mica caòtic , almenys en l’ordre de les cròniques, nosaltres seguim fidels a les tradicions i com cada 8 de juliol des de fa ja 8 anys  recordem al company que ens va deixar.
Passen els anys i anem incorporant nous sectaris que tot i que no el conegueren de tant de sentir parlar d’ell ja tenen una idea de quan gran era aquest amic. Que gran eren les seves rialles, els seu invents, les seves traduccions  de guies de mtb en aquells temps que ens enavem a llocs remots nomes amb l’ajuda d’alguns mapes i les seves indicacions.
19.00 a Joanbike: Rol,andreu, torner, bigel, miky,fran, mapes i evidentment el mecanic del taller de referència. Partim una mica tard i enfilem cap a sa Vileta, pels caminois que hi ha per la nova ronda arran del golf. Travessem la carretera de Son Vida i un cop passats Pinar Park comencem la gran pujada del camí vell de Puigpunyent. Com ja es habitual sempre que fem una sortida per na Burguesa, apareixen les avaries. Primer en miky que amb la seva potencia rebenta la cadena i desprès en joan que xapa coberta. La primera averia te remei tot i que queda demostrat que en miky i aquest servidor no som grans mecànics ja que no érem capaços de que tancar l’eslavó de reposició, la segona dissortadament fa que en joan tingui que abandonar. Ens repleguem al coll de Son Marril i enfilem les dures rampes que ara que estan encimentades ja no son aquell gran repte. Continuem carenejant i desprès fem la baixada de la torre a on sempre recordem les tropelies d’en miky quan era jove i va dur un amic amb un tot terreny nou i el va fer baixar per allà destrossant evidentment el cotxe. Arribem al mirador d’en buba.
5 minuts de silenci recordant-lo i per tant rient d’alguna de les seves cabories i partim que ja es una mica tard. En arribar al coll de sa creu, no ens entenem i tots tiren cap el diposit d’aigua, mentre que aquest narrador tira cap el tirany dels caçadors. A la fi ens agrupem de nou i desprès del coll des Pastors tombem ja cap el mirador de na Burguesa. Davallada per asfalt i entrem a Gènova a on  ens aturem a sopar al celler de can Pep, ara teòricament renovat  i que ha perdut tot el seu encant.
Tot i això, el menja es abundant i les sandys corren  a reu. Allà se’ns ajunten en joan, en yerar, n’anton i en pere que tot i que no han pogut fer la volta  si han pogut assistir al sopar. Mes rialles i bon rotllo i alguna critica pel que  ha enviat una foto de la seva bici pel raiguer, però que li hem de fer...

Buba sempre entre nosaltres.

No hay comentarios: