Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 7 de mayo de 2011

SOLLERIC: GRACIES A TOTS PER LLUITAR PEL MTB

Gracies a tots els que avui han assistit a la trobada per demanar que no ens restringeixin el pas per Solleric.
Hi havia gent de tota la illa i no ens posarem a dir grups perquè segur que ens deixaríem algun. Hi havia gent que feia poc que havia començat a estimar aquest deport i gent que ja fa molts d’anys que roda, gent que surt de tan en tan i gent que tots els dies està colcant . Glories passades del mtb i glories d’ara. Joves i vells, aturats i treballadors de tota mena, taxistes, picapedrers, mecànics, tècnics, informàtics, mestres, professors, metges, advocats, arquitectes... Així es el MTB un esport que ens uneix a tots per l’amor a la natura i que ens fa estimar mes que ningú aquesta illa nostra de Mallorca.


Gracies a tots els “blogers i foreros” que han donat difusió per la Xarxa de tota la moguda.
Gracies als que assistiren a la reunió en que es va debatre quines actuacions es tenien que fer per intentar aturar la resolució de batllia i que s’han estat coordinat una mica pel temes de les al•legacions.
Gracies als que han participat en les al•legacions, donant punts de vista, consideracions tècniques i sobretot jurídiques.
Gracies als d’Alaró que ens informaven del que s’estava cuinant, dels que han convocat als mitjans de comunicació, als que han participat de manera molt activa en la recollida de signatures, i sobre tot al que s’ha posat com a portaveu davant les càmeres i ens ha llegit el manifest.
Hem fet el que hem pogut o en sabut i tinguem clar qui ens dona suport i qui no. Encara tenen temps per aclarir-ho.
Esperem que tot aquest esforç tingui la seva recompensa i podem seguir desfruitant dels millors recons de la nostra illa damunt les bicicletes.

video del manifest:


noticia a UH:







cronica de la sortida.
Aquest narrador nomes va fer part de la sortida així que nomes pot contar una part. Sortirem de ciutat,V.P miky, becari, joan, els 2 tonis, frenado, bigel,mapes i pietro, el protagonista del dia). Direcció Alaró, es adir per son Macià, es caulls, vies del tren amb una pitada clamorosa del maquinista i Coanegra on ens apareix en largo. Pugem fins son Roig i d’allà per cas carnisser cap a cas secretari, a dalt primer ens trobem els raiguerencs: cecilio, raul atom, yerar i micot (el nostre alaroner) i desprès mes tard amb els racings bunyolins: bini, galde gran, perez,etc. Desprès d’una bona xerrada decidim seguir pujant cap es rafal, el temps se’ns tira damunt, menys mal que en micot havia avisat a sa granja que els cridaríem, 18 mixtos, així en arribar trobem taula posada i amb menys de 40 minuts ja som partits cap a la concentració. Aquesta ja l’heu vist, desprès com tothom, ens dispersem, en miky, torner i mapes decidim anar directes cap a ciutat, per es camí del puig, raiguer i son Pizanet. A la carretera de Bunyola ens trobem es Galde petit que han trobat una senyora que anava en bici que ha caigut, avui llegim als diaris que la cosa ha acabat malament.
El que feren els demes ja ho contaran ells, crec que pujaren castell d’Alaró, anaren en es freu, pujaren ses clavegueres i baixaren per honor cap a Bunyola, raixa i passatemps.




altres enllaços:






Ciclistes contra les

5 comentarios:

hoyos56 dijo...

Muy buena cronica , veo que no va firmada, por Alaro se creo una nueva leyenda la del famoso Mapes, sera real sera un ser mitologico,sera un bandido que roba a los poderosos para darselo al pueblo, a mi me llamaron mapes, la autoridad buscando al mapes, todo el mundo queria tocar al Mapes. ¿pero estuvo realmemte mapes en Alaro?¿pero quien es ese Mapes? alguien capaz de unir y conseguir mover un mammoth como es el mundo del mtb, debe ser real? la leyenda se engrancede por momentos, mis hijas aparte de Fra juniper, Ramon lluc, tambien estudiaran a Mapes? Se ha creado la leyenda, viva el mtb lliure.y viva ese ser real o fruto de la imagianción llamado Mapes.

Anónimo dijo...

Mal que le pese al Caudillo, VP tambien salio de Palma. Ya me he dado cuenta que en las ultimas salidas le ignora, no se si a conciencia o es que al ir arrastrandose por la cola no ve a los que estan en cabeza.

hoyos56 dijo...

Arreglat

caudillo dijo...

anonimo, primero identificate ya que tanto te preocupa si uno sale en la lista de asistentes o no, es triste que solo os importe si a uno le citan o sale en las fotos y los unicos comentarios son para detectar errores que evidentemente solo pueden comenter los que hacen algo.

HE PETAT¡ dijo...

Mapes estuvo en Alaró. Emulando a su ídolo Fantomas se escabulló sigilosamente para disfrazarse de Geroni taxista.

Eso le dio la libertad para dar rienda suelta a esos sentimientos reprimidos que según me comentaba el doctor Kovacs son los que le provocan los dolores de espalda.

¡VIVA EL MOUNTAIN BIKE! ¡VIVA!