Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 22 de septiembre de 2011

ES BUROTELL. PERQUE? m20 spt.

Per juliol ens arribà la noticia, però havíem intentat evitar el mal tràngol Avui ha estat el dia fatídic en que ens hem decidit a afrontar el que era inevitable. 16,10 fran, vp, miky, bigel, moyos i mapes hem sortit via directa cap a Puigpunyent, d’allà ja hem agafat el camí vell de Calvià, dins son Cortei hem agafat el desviament de la baixada cap es Burotell pel que possiblement era el camí mes ràpid per anar de Galilea a Ciutat. Allà ens ha aparegut la monumental barrera.


Perquè?. Perquè es tan difícil practicar aquest estimat esport en aquesta terra desagraïda?. Quin mal fem passant per allà en una finca de 3.178.555 m2 en la que el camí passa per un extrem i lluny de les cases? . 43 km 783 mt de desnivell.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

I a més, és lletja de collons.Si com a mínim posassin una barrera d´ullastre.

Jaume Kapax dijo...

Más bien creo que es por alguna normativa sobre caza. Debe ser por aquello de que "quién avisa no es traidor".

Unknown dijo...

Aixo pinta de cada vegada mes malament. Es una pena. No se com ho podem aturar.

hoyos56 dijo...

són ganes de tocar els collons, amb la barrera que havia abans n'hi havia prou però veig que corren temps difícils per al mtb i la bici en general, tota l'energia que han emprat en posar la barrera la podiamn haver emprat per netejar l'abocador de merde que tenen en el vedat des coll de sa creu.

cecil dijo...

aixo te 1 solucio sa meba radial de bencina o amoladora a bencina per es mes fins