Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 25 de octubre de 2011

ESCALET PASS. Sb 22 oct.



En DANI CLOONEY (així es com vol que li diguem) per nosaltres titan, golum o blackberry no vol que contem que avui anava inflant la roda cada punt i que no es molt hàbil amb aquesta matèria. Avui li ensenyava al seu company Andreu, lo ben educat que tenim es BECARI JERONI que sempre a l’hora dels cafes s’encarrega de fer la comana. Es becari, que avui s’ha quedat sense el seu mentor, MIKY CATCHAS, ha tornat a recordar a en PIETRO MARCO que estarà tota la vida fent d’instructor de tenis si es compra la nova casa.



Les fetes d’en Pere i la crònica d’en JOAN GALERA de la darrera setmana damunt en VP, que avui ha estat absent ja que era a una convenció, han estat un dels temes estrella. En Joan avui no estava molt queixós i sempre que tocava pista rodadora es posava a tirar per endavant, no tant com en PREDRO NAVARRO, que sempre que pot, va solitari uns 50 mts al davant. En predro avui ha agafat per banda en YERAR a l’hora del berenar i segur que l’hi ha plorat una estona contant-li lo malament que està. En yerar avui ha aparegut amb els del raiguer a ca s’espardenyer ( terra del doble d’en Alvaro Gijon) amb en TIA LARGO que també esperava allà.



En tia largo aquesta setmana ens ha proposat que l’estiu que be ens anem a fer una cursa per Sardegna, però l’únic que li feia cas era el seu amic ROL. En Rol cada estona intentava tornar a treure el tema ja que pareix que no vol que li passi com en FRAN que ha partit tot sol amb els seu Gps a fer el camí de Santiago. Esperem que li vagi tot bé ja que ell no es com en FRENANDO, que es una de les persones mes autosuficients dels grup. Així ens ho ha tornat demostrar avui quan, sense voler, no l’hem esperat a la sortida ja que ha arribat tard i es que a en MOYOS darrerament l’hi ha pegat molta frissor a l’hora de partir. En Moyos avui estava preocupat per la logística de la volta a Mallorca que properament farem.



Ell i en BIGEL han estat els que han fet part de les reserves. Els dos es queixaven en raó, de la feinada que els hi havia fet fer en CECILIO PESTOSO ja que aquest no ha confirmat la seva assistència a la volta fins el divendres. En Cecilio ve, però el qui no ve, es el seu germà en RAUL, que nomes em demana perquè darrerament la duc d’ell. Però es que darrerament sempre està queixos de les voltes i es amb en MICOT un dels que troben que enredem molt. En micot avui tampoc ha vingut, però ens ha anat a comanar el berenar i quan hem arribat ja teníem taula parada. I es que avui, hem de dir que en Cecilio, que en principi pareixia que no volia venir perquè no li agradava el recorregut, s’ha portat, ha aguantat la volta i ha aconseguit que ens reuníssim quasi tots, com a UNA BONA FAMÍLIA.



Per cert la volta com ell deia ha estat bastant xereca, amb trams d’anar a peu i bastant de trams d’asfalt. Tot i això pels que hem partit de ciutat ens han sortit 81km i 1275 mt de desnivell.

3 comentarios:

hoyos56 dijo...

veig que avui hem repartit, jo per la meva part et diré i tu ja ho saps que em molesta aixecar-me d'hora perquè els de sempre arrivim tard.
l'altre dia vam descobrir que el becari no coneixia la secció de comentaris del blog, la tecnologia el supera, ji, ji
Aquest becari al final és el que progressa més adequadament de les últimes incorporacions, alguns haurien de prendre exemple d'ell i altres haurien de fer un petit curs de CCC en mecànica i tècnica BTT

cecil dijo...

La ruta no estuvo mal, aunque yo habria hecho alguna variacion aunque algunos repitieran ruta , es que subir al coll d´honor practicamente por asfalto es algo que todavia no entiendo muy bien y mas teniendo la comuna a tiro.Pero bueno aveces hay que hacer rutas distintas para variar y contentar a todos/as.

Rol dijo...

Ya era hora de que dieras un poco de caña a todos, pero no sé si por diplomacia o por vergüenza, las críticas en general son flojas y con poca sustancia. También puede ser que no halla donde rascar, jeje.