Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 7 de octubre de 2011

SOPAR FINAL D’ESTIU. Dj 6 oct

No tot en aquesta vida es colcar, de tan en tan també som capaços de fer vida social, aixi aquest dijous hem fet el que ja tambe es tradicional en acabar l’estiu, un sopar i passe de fotos per fer les dents llargues als que no han vingut i anyorar aquests bons moments que ha tingut la temporada.



21,00 sa cabaneta un munt de convocats mes de setze, en aquests darrers anys ja nomes venen els cabestros sense acompanyants. Es mes fàcil destacar els absents: Els satelit megaboys que avui tenien la inauguració de la nova tenda de fora corda, en Rol que tenia un sopar d’acomiadament d’un company, en Largo que era per menorca, en fran que viu a un altre mon, en micot que va a la seva i sobretot en Joan Galera que des de que li han fraccionat l’horari es vol auto fustigar. Per altre banda, destacar la presencia d’en Tibu, que ens ha mig desaparegut des de que viu a son Serra de Marina, però que ha fet l’esforç i no s’ha volgut perdre el sopar. Les noves incorporacions d’en Joandemaria i d’en Danigolum. Aquest darrer ens ha tingut que deixar prest ja que l’han cridat de casa seva ja que hi havien entrat a robar i crec que te un bon berenar. Ànims¡.



Enguany ha esta un sopar multimèdia amb dues pantalles de projecció i l’estrena del vídeo oficial del viatge als Alps de uns 20 minuts de durada. Aquest Frenando ens ha sorprès per la qualitat del reportatge. Mentre a la pantalla petita anàvem passant fotografies de les sortides quotidianes i com sempre l’estrella han estat les imatges del clan Navarro.



Una vetllada molt agradable, esperem que la puguem repetir per molts d’anys.



3 comentarios:

Anónimo dijo...

sopar "cinc estrelles" molt bon tiberi i més bona companyia,el video d'en Frenando un deu, tot perfecte, un sopar sectari total

Hoyos56

cecil dijo...

TOT de LUXE, yo mas bien diria que ha sido un sopar de 5 tenedores toda clase de biandas y una vez mas queda reflejado sobre la mesa que en casa tenemos BUENAS COCINERAS y que despues de tantos años de soportarnos todavia nos quieren. Lo de los videos un 10 tanto los reporteros como los directores como los realizadores los tecnicos de montage,sonido y logisticas varias,un año mas viejos pero con la misma ilusion que la primera cena VIVA LA SECTA. y LAS MUJERES DE LOS SECTARIOS.

cecil dijo...

vivaaaaaa........