Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 26 de octubre de 2012

Es veia venir. dmt 23 oct

Arriba la tardor i tothom vol anar a la muntanya. Augmenta la pressió a Tramuntana i comencen els problemes. Ja feia temps que ens havien dit que cas Bergantet havia canviat de propietaris. Pareixia que en un principi s’havia habilitat un tirany per davall les cases per així seguir mantenint el pas. Però la cosa ha durat poc, ja que ara, a la barrera de la banda de dalt han posat un pany que no permet obrir-la i a la barrera de baix han posat una senyal de prohibit bicicletes.

Parlant amb un bon home, que ens va dir que era el que guardava la finca, ens contà que era ell el que havia fet el tirany per desviar el pas, però es veu que el nou propietari havia decidit que això no li era suficient, així que durant el cap de setmana havia decidit tancar definitivament. Com sempre sortí el tema del gamberrisme i ens contà que hi havia gent que fins i tot s’havia anat a nedar a la piscina i que si l’anterior propietari aguantava , els nous no estaven disposats a fer-ho. Nosaltres li posarem certa cara d’incredulitat ja que hem arribat a sentir autentiques bajanades i ens costava creure que excursionistes o bikers ho fessin , però ell ens digué: mireu-ho per Internet i voreu . I efectivament, així es.
Com sempre paguem justos per pecadors, així que ara nomes ens queda agrair als que es pegaren el “Bañito” i que ames a mes, son tant curts de publicar-ho, el que ara NO puguem passar per aquest enllaç que permet fer moltes combinacions d’itineraris per la Comuna.
Ja veurem si això te remei...

4 comentarios:

andreu dijo...

jodeeeeerr......

Unknown dijo...

Es propietari de s'Arrom me va comentar fa anys que li varen intentar cremar es portal forà, antic, d'alzina... Aixi i tot ens va deixar passar, i ens va dir que l'avisassim si hi voliem tornar, bon tio. Es una pena, però amb tanta gent a la muntanya sempre hi ha qualque subnormal. Haurem de començar a fer nosaltres mateixos de policies...

tonimalsofrit dijo...

M'agradaria anar a S'Arrom

hoyos56 dijo...

Gran putada, aquesta ruta és perfecta per a moltes sortides d'horabaixa, aixo es veie venir hi ha molt de vàndal que no respecta res de res, i no es limitatan sols a passar i gaudir del paisatge (sense que el seu pas per la zona es noti)ells han de fer ús i gaudi de les instal · lacions i anunciar-lo per tot. "JILIPOLLAS"
Mes ens mereixem, jo si fos l'amo sentint-ho molt també ho tendria tancat.
Mapes saps si hi ha possibilitat que sigui un tram públic o és tot privat?

No ens quedara més remei que emprar les nostres "armes" de seducció i intentar xerrar amb algú per demanar que ens deixi passar per la casa.