Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 4 de abril de 2013

Fins Deia. Sbt 30març


Tocava tramuntana en un dissabte  sant una mica estrany en que el cap de la gent estava mes en les panades que en la volta, a mes a mes, una part dels nostres habituals estaven per la volta a Eivissa btt tot i això proposarem una volta clàssica que consisteix bàsicament en  donar la volta al massís del teix. 
Així  partirem cap a Valldemosa en sergimediavuelta, salvador, frenando, bigel, pietro, torner i mapes des de ciutat i a partir de l’esglaieta en yerar i en micot.
 La sortida fou la clàssica per anar  a Valldemosa, carril bici, moli den terra, camí de la real, son espanyol, ses rotgetes, s’esglaieta i desprès de s’estret, son brondo que ara es puja nomes aturant a les barreres i per acabar la cartoixa. 
Tot i això en aquest boci ja hem tingut de tot: en pere  ha foradat la  i ha estat durant tota la volta amb problemes, esperant que el líquid arribes a taponar el xap i en torner  ha torssat el canvi. Així que a Valldemosa ja ens han deixat en Torner i com era de suposar en Sergi.  En arribar a ses ermites en Salvador com que tenia presa també ens ha deixat, així que al final hem quedat el nucli dur de la secta. En arribar a son gallard hem posat el modo silenci i hem entrat a son Rullan enllaçant els camins que van pel límit de l’alzinar, en arribar a la baixada dels cingles ens hem trobat un grupet de bikers que pujaven per amunt i ens demanaven si per on veníem era mes rodador, els hi hem dit que si, però ens era impossible donar-los  els senyals ja que s’ha de ser iniciat per poder travessar per allà, si no saps molt be les tresques. Així els hem deixat pujant i suposo que hauran quedat ben farts de espitjar la bici. 
Hem començat la baixada que  Avui  estava eixuta  i per tant  no ha estat tant pestosa com  ho es en hivern, que es una autentica pista de patinatge. En arribar a Deia en comanat uns bons bocatas al forn dels reynes. En partir, ja era ben tard, així que hem canviat el camí de la font de la senyora pel de castello i el del raco de barona per la pujada per carretera del coll.
Via directa per avall hem arribat a s’alqueria on els del raiguer han tombat cap a casa seva i els pocs que quedàvem hem tornat per Raixa i passatemps. 72 km i 1500 de desnivell.




3 comentarios:

tonimalsofrit dijo...

Si que tens raó que tenies el cap dins les panades ja que jo m'en vaig anar a Deià no a Valldemossa.

Unknown dijo...

Jo vaig tornar per George Sand, nova Valldemossa Mirador i Cami dels Pescadors. Aquell raconet que varem empedrar amb tant d'esment ja hi ha hagut esbaldregs...

andreu dijo...

Els q varem anar a Eivissa, molt bé! com cada any,ja s'ha convertit amb un clasic anar-hi,veig q x aqui també, un x aqui un x allà....