Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 8 de septiembre de 2013

MOLA DE PLANICIA. Dmt 3 sept

Señor, Si Señor ¡¡¡
Així començava  el “entreno” del dimarts, ja que en aquest horabaixa comptàvem amb un dels figurants del vídeo promocional de la nova modalitat esportiva  del mega: el “crossfit”.
Be, la veritat es que la majoria no en teníem ni idea de que era això fins que ho hem sentit per la radio i ens ha fet molta  gràcia quan en Vp ens ha contat que la nova sala funcional  d’aquest gimnàs, està en el lloc de l’antiga guarderia, es a dir, que han canviat els nins per aspirants a marines. Es veu que bufen nous aires per allà.

Be, ja havíem après una cosa nova i per tant ja podíem partir cap al objectiu del dia, la mola de Planícia. Tot i això es veu que en Bigel no estava molt interessat amb el tema perquè mentre   ho comentàvem : en torner, en vp, en fran , en mapes i els germans mediavuelta, aquell, ha partit i no l’hem agafat fins al camí  des correu. Es adir, que ha anat tot sol per la real, son espanyol, es muntant, coll d’en portell i Esporles.
A la carretera de planícia, a la fi, hem  aconseguit anar tots junts tot i que la cosa ha durat poc ja que a la pujada, com es lògic, el grup s’ha anat estirant. Cada un ha pujat al seu ritmei ha  gaudit del camí,  que com diem darrerament a cada sortida, ara estava perfecta. Desprès d’un reagrupament al primer aljub, hem pujat mes o menys plegats fins a dalt, i després hem començat la davallada.
Com ja havíem informat als novells, el principi es verdaderament pestos, ja que nomes els molt endurero baixen muntats, però desprès el tram final et deixa bon gust de boca. En arribar al camí del correu ja eren les set passades així que  via directa i a tot gas hem tornat per carretera fins a ciutat.
52 km i 1100 mt de desnivell.


El mes destacable del dia  ha estat que en bigel ha estat convidat a formar part d'un grup pro per les 4 hores i també que  els “mediavuelta”, sergi&borja, han fet la volta sencera. Ara veurem si son capaços de fer-ho qualque dissabte...

No hay comentarios: