Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 29 de septiembre de 2013

SOPAR ESTIU 2013. Dj 26 Sep

Recent entrada la tardor decidirem fer el sopar de cloenda de l’estiu . Assistents quasi tots: andreu, anton, biel, frenando,  gerar, jeroni, joan i una acompanyant en peter, joandemaria,  jonanada, micot,  miky,  pere,  predro,  raul, salvador, tia,torner, vp i mapes. Aixi ens faltaren en rol que s’oblidà i en fran que no podia per temes familiars i com no en TONI GESA, que tot i encara no peder venir físicament , va estar present en tot moment. ANIMS TONI.

A part de les fotos del viatge als Alps també poguérem veure la roda d’en vp en moviment ens el vídeos que ha gravat.  Tot i això com que ens faltava el líder natural, ningú va pensar en dur les fotos dels tracks dels volcans, així que ja tenim excusa per fer-ne un de nou el dia que en Toni pugui venir.


Per acabar agrair a tots a en Bigel i en Torner per anar a fer les compres per el sopar i atots el que dugueren qualque cosa.

3 comentarios:

andreu dijo...

molt bé! bon sopar! molt divertid! video de enveja sana dels Alps i divertid es d sa c. dor xtrem...a nes dos videos nou component d la secta: "la rueda"....molt bona idea d veure ses fotos dels volcans amb en Toni...Ànim campeón..

Anónimo dijo...

Mare meva, quina cantitat de gent amb ulleres que hi havia a n´aquesta taulada.

andreu dijo...

les ulleres son per que sa filmació dels videos es en 3D...