Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 18 de enero de 2011

NA BURGUESA, dm 18 gen

Avui a la rotonda ens trobem els Toni's, Joan em crida que ha punxat, li diem que l'esperem, Miguel envia missatge de que no ve
com veiem que anem a sortir més tard modifiquem la ruta a mes a mes jo m'he deixat les llums a casa, l'horabaixa comença bé.
Decidim fer un clàssic carretera de Puigpunyent, Coll des tords i pujada per enllaçar amb la pista que travessa la serra de na Burguesa.
Torner comença a punxar com a bon caperrut no posa càmera, (més endavant la posarà,) en arribar a la pista agafem direcció coll de sa creu el travessem i ens dirigim cap al Coll des Pastor i des d'aquí cap a Gènova, prenem el carril bici tan criticat per molts que ens deixa gairebé a les portes de casa, tot un luxe.

3 comentarios:

hoyos56 dijo...

Gracias por colocar las fotos, ya se que el tema de que salgan mis amigos no te gusta, pero esta claro como las fotos las hago yo pongo las que me salen de los...

HE PETAT¡ dijo...

Lo importante son las torres y cables de Gesa.

hoyos56 dijo...

Da gusto comprobar que alguien se fija en los detalles importantes(los cables ya no son de gesa son de red electrica gracias a la Conselleria D'Industria y su consellera la Sr Vives) muy bien Bittel: