Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 13 de enero de 2011

SON MACIA -TORRENT DES JUEUS. Dj-13 gen

Avui es un dia de festa per els MTBikers de ciutat, el camí de Son Macia que tant empram per anar a la comuna i a gran part de la serra, s’ha salvat. El pla territorial preveia en aquest sector una macro urbanització de 32 Ha i 3.600 habitants, però a la fi, s’ha aprovat en el ple del Consell la modificació del PTI i han caigut 19 àrees de reconversió territorial i d’entre elles la de son Macia - Es crevers. Així que tocava passar per allà i celebrar-ho i com que a mes a mes, era dijous, dia en que toca rodar i aquest narrador feia mes d’una setmana que no sortia, he proposat una ruta facilona. Son Macià i anar voltant enllaçant pistes fins arribar a la mar. En Jeroni no coneixia ni el camí de son Veri, ni l’hermos camí de sa cimentera per dins les clotes de sa cabaneta ni la baixada rapida del camí de sant Jordi.
En Miky el tercer integrant, ha conegut la connexió una mica forçada i prohibida per es Rafal que varem tenir que trobar entre la carretera de Sineu i Manacor, desprès de que el golf de puntirò talles l’antic camí històric.
Per acabar avui també han descobert els tiranys, una mica Paris Dakar del sorprent paisatge del torrent dels Jueus. Bon ritme amb una mitja de 20 km/h, 52 km i 300mt de desnivell.

2 comentarios:

HE PETAT¡ dijo...

Este verano tendremos que llevar al Becario a la playa de Son Macia.

hoyos56 dijo...

la playa de son Macia ha sido cerrada por un hotel tipo chill out, pero no nos preocupemos que algo encontraremos.