Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 29 de marzo de 2011

COMUNA DE VALLDEMOSA. m29m

VP,Moyos, Bigel, Miky, Frenando, els dos Masca, Mapes i un convidat a les 16,00 a on sempre.

La intenció pujar cap a Valldemosa, per fer la volteta clàssica de la comuna, sortint per sa baduia. Així partim pel camí de la real i amb un enllaç molt elegant guiats per en VP ens du a passatemps.


En tocar terra primera punyida fins arribar a Raixa,. En el camí de raixeta es veu que en frenando te problemes amb el canvi i ens abandona sense que ens enterem fins arribats a les cases. Esperem una estona i com que havia dit que es retirava continuem pel vell camí de Valldemosa que està esperant que qualque dia li toqui el torn i el rehabilitin.


Pastoritx, on deixem la traça històrica per anar a cercar els nous camins que es desvien de les cases i així no molestar a ningú. Son Veri que des de la turmenta que destruí la font renaixentista d’aquest indret es un calvari. A la fi Valldemosa, amb aturada obligada a can Molines. Comuna de Valldemosa amb un bon desnivell però ciclable i un camí magnífic.


Passem el que nosaltres diem es pas de na marga, per la carrera que es va fer allà fa molts d’anys i entrem a sa baduia, plena d’arbres caiguts. Sortim al camí que ens du cap a la carretera vella de ciutat, amb unes vistes magnifiques del poble i que ens recorda les “corredeiras” del nord d’Espanya.


Ens desviem per el recuperat camí de son salvat, una delícia i d’allà cap a s’estret fins s’esglaieta on en Vp tira cap a Ses rotgetes i nosaltres cap a la Uib per agafar el camí vell de canet i camí de la real . Bona volta amb 51 km i 748 de desnivell.


No hay comentarios: