Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 30 de diciembre de 2011

DE LA VALL DE SUPERNA A LA VALL VERDA 24 des11.

Teníem que anar a Sóller però perquè pogués venir es Becari convaleixent varem canviar de ruta, es tractava de fer una cosa rodadora i com que tocava serra això implicà el de sempre un poc de Esporles un poc de Calvià.
Sortida ales 8,00 en el cap de setmana mes curt del any i per tant fresques i fosques. Un munt de gent però que ja no me’n record i com que per error s’han perdut les fotografies per no deixar algú ho deixarem així. Com sempre establiments, sarria, son malferit, son tries, avui com que haviem avisat anem pel bon cami i no sortim per la granja sino que anem faldejant per la vall de superna, rampes dures per la granja i el bosc encantat de son vich. Botam a son Noguera i d’allà sortim discretament a la carretera que al seguim fins es grau d’allà ja baixem per les trialeres que ens duran fins Puigpunyent. Havien decidit baixar fins el poble per anar a berenar a qualque lloc que fos mes econòmic que galilea, aixi que ens ficarem al Restaurant Bar CAN JORDI. Simpàtics ho varen ser fins que ens arribà el compte, 7 EUROS per dues llesques de Pa amb un poc de formatge i pernil, afegeix una cocacola i un cafe i ens va sortir el berenar suposadament econòmic per 10 €. Un no diu que tot i que a Felanitx els bocatas son mes grans i saborosos troba que 2€ beguda inclosa es excessivament barato, pel mig hi ha es gallet, que amb 6 et donen berenar amb tota la beguda que vulguis , llom i cafes. Però 10 € per allò es un ROBO. Be escaldats i amb NUNCA MAIS berenar a can Jordi partim.



Es becari en abandona.Son Net i en estar dalt, discussió de si retallar o no. Tirem cap avall cap es ratxo que es troba tancat per vacances, així que hem de botar per un costat. Ens queda pendent per aquest any fer net el caminet que ens du des de els vials de la urbanització fins la barrera de sortida des ratxo, així ens evitaríem molts de problemes a mes de que el camí es mes biker.Galatzo i a cal l’Amo en Biel els que volien arribar prest decideixen retallar, que es un dir perquè han sortit fins la carretera i desprès s’han encolomat fins Galilea per baixar es burotell, així que han arribat nomes una mica mes prest que els hem completat la volta prevista.



Els retalladors crec que eren en rol, moyos, largo i joan, els que continuarem érem Vp, andreu, bigel, torner,pere, miky i mapes. Així la volta continua rapida fins es capdellà, baixada per la vall verda i d’allà a peguera pel ridícul camí peatonal. A Torà i la romana els camins s’han convertit amb autopistes forestals, així que arribem fàcilment tot i com sempre amb algun error al torrent de santa ponça, Son boronat i darrera penitencia fins a vall d’urgent on ens dividim definitivament els que van pel coll des tords i els que van pel coll de sa creu. Alguns una mica tocats com aquest narrador i el senyor torner que li pareixia que estava una mica cansat. 75km i 1450 de desnivell.

No hay comentarios: