Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 13 de diciembre de 2011

PAS DES VENTALL


Avui horabaixa a la rotonda en Biel, VP, Felix, Andreu, Fran, Mollos, El Sr VP volia un horabaixa tranquil però com aquesta setmana no s'ha portat bé li castiguarem amb unes petites rampes i un ritmet pestoso.
Com va quedar clar aquest dissabte en segons quins temes el millor són les dictadures, el poble millor que estigui en la inòpia, dit això en arribar a la rotonda no dono opció, la volta és la que dic jo, i la que dic jo és és pas des Ventall.
Sortim a bon ritme cap a Puigpunyent seguint es track, com he dit el ritme és alegre d'això s'encarreguen Felix i fran, la resta feim el que podem, arribem a Puigpunyent i comencem a pujar és "petit pirineu", aviat ens desviem i ens sortim una mica del track, (suposo que va esser marcat manualment) continuem i arribem al pou on en Felix es nostre reporter gràfic avui horabaixa ens fa la foto de rigor, petit moment de confusió, ens sortim del track després veiem les fites i anem cap al pas ,el sortegem amb bastante dignitat.
Comencem a baixar ja és de nit, enllacem amb la baixada des Burotell, jo per variar gairebé sense llum, arribem a la carretera i baixem per és coll des tords i d'aqui a casa.
40 km i 640 m de desnivell.

No hay comentarios: