Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 15 de febrero de 2012

JA ESTÀ BÉ DE NEU!!! dm14feb

by moyos:
Avui dia dels enamorats, sembla que tothom te excuses per no sortir, uns que prefereixen l'entrenament calentets en el "OLIMPIC de los dioses", altres que munten bicis??? de 6,5 kg, altres a classe d'idiomes (francès, grec, 69 .. .), altres que si em fa mal..., quina puta comedia!!!
A la rotonda en Bigel, en Toni T,i en ToniH. Avui tenia una etapa prevista per veure per última vegada la neu, però avui tenim una mica de pressa, i decidim canviar la ruta, després de demanar opinió i fer-se el silenci( S I L E N C I I I I I ), decidim modificar una mica la ruta, Bunyolí, sa granja, Son Malferit.
Sortim de nou cap a Bunyolí, com dic sempre és d'agrair en aquests temps la facilitat que tenim per sortir de Palma per qualsevol de les tres grans finques: Bunyolí, Son Malferit i Sarrià, els altres senyors haurien de prendre exemple d'ells i no posar tants d’emperons per passar per les seves terres, tot i tenir devegades dret de pas,
Bé tornem a la sortida, començam a pujar per Bunyolí, en arribar a ca na Lluïsa per a sorpresa nostra tornem ha trobar neu, ens desviem per anar cap a Can Fava ara la neu ja comença a ocupar tot el camí fins i tot abans d'arribar a la primera barrera ja costa no patinar, avui en ser el dia dels enamorats no podia faltar la història d'amor, avui versió ca lladrador,emprenyador, aquest Bigel els enamora a tots,, seguim i la neu ja és abundant, els últims metres de pujada els hem de fer a peu.
Començam la baixada pel bosc de can fava, en el primer tram trobem alguns arbres caiguts que els hem de botar, avui baixem via directa cap a les cases, arribem a la carretera, amb neu als costats, baixem ja amb bastant de fred i en el desviament de la granja saltem per anar per terra, font de sa turbina i Son tries, on la neu a fet que les mates variïn de monent la traçada des camí, a la font de són Trias veiem els darrers trossos de neu, ja de nit arribem a Son Malferit i d'aquesta finca entrem a la finca de Sarrià, passem per davant de casa d'en VP, ens volem aturar a prendre unes koskaskolas però anem plens de fang (aquests parafangs ...)decidim no aturar, ja, ja, ja .
36km i 686 m. de desnivell.
P.D les fotos són dolentes,però no hi ha res més!!!.

3 comentarios:

andreu dijo...

molt bé!quina rabi, a veure si la setmana q ve ja puc venir...ah! les fotos estan bé,són els models q fallen..jiji

HE PETAT¡ dijo...

Andreu, que encara estàs en període de proves...

andreu dijo...

ups!no me enrecordaba,volia dir es models d paisatge...uff!