Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 25 de mayo de 2012

COLL D’ESTELLENCS – COLL DES CARNICERET. Dsb 19 maig


Uns 12 arreplegats: Rol, (el hijo prodigo que ha vuelto), jeroni, pietro, vp, moyos, bigel, torner (el que no te experiència en grans viatges ) frenando, salvador, yerar, largo i mapes. L’objectiu del dia era fer el que ens varem deixar quan entrenàvem pels tracks, es a dir, el corriol que va del coll d’Estellencs al coll des Carniceret.
Partirem a bon ritme pels clàssics carrers d’establiments cap a Sarrià i son Malferit. Uns obrien barreres i els altres les tancàvem, així que sense quasi interrupcions ens plantarem a les rampotes de Maristella. Mentre pujàvem el “hijo prodigo” comentava que no s’enrrecordava que fossin tan eixutes. Desprès en arribar a les zones mes planeres, ens anà contant les seves infidelitats amb altres grups i de com es vestia de free quan no venia amb nosaltres. L’únic que el salva del “esscarnio publico “ es que baixa com baixa i a mes a mes, du perilla i això ja sabem que es “guay”. Ens agrupem a l’ermita i alguns aprofiten per repostar aigua.

 Ermites velles i aljub de son Vich i passat la paret agafem el camí de baixada cap a son Noguera. En plena baixada ens despistem una mica i en lloc de voltar cap a la dreta seguim pel camí principal que evidentment ens du cap ales cases, desprès de pujar i baixar dos pics un boci decidim continuar tot i que sabíem que no anàvem be, però quan aquest narrador ja es resituà ens trobarem un marger que ens aconsellà que ens desviem per no passar per les cases, cosa que ferem i aixi agafarem el bon camí per sortir com toca a la carretera. Campaneta on ens creuem amb un grupet dels Trabucats, que crec que estaven fent la travessa. Cami vell d’Estellencs on Moyos aconsegueix pujar per primera vegada sense fer cap peu i coll d’Estellencs.
Berrenadeta mirant la mar, els que n’em duit, els que no es dignen a mirar el fòro s’han d’aguantar i esperar una mica que qualcú tingui una mica de misericòrdia.
Tirany cap a sa Boal, que cada pic esta menys perfilat i per tant es mes fàcil patinar cap avall. Passada la font agafem el desviament cap el pas de na sabatera i desprès la zona del caos, on sempre estam una estona divagant fins trobar el tirany correcte. Desprès d’una caminadeta coronem el coll i ens tirem cap avall. Ala font del Pi ens despedim d’en salvador, que tira ja tot cap a vall cap a ciutat. La resta ens anem cap el camí d’en Cecilio, que ara ja es fa sense cap problema, nomes que hi passi una mica la gent la traça es consolida ben aviat.
Galatzo i baixant ruptura de cadena d’en yerar, reparem i ja via semidirecte cap es capdellà, passant pels sembrats de son Claret que ara pareix que està tot pates al aire. Botigueta des Capdellà on repostem i ja anem a cerca r el camí que ressegueix el torrent del barranc per empalmar amb el camí de son boronat. Allà el grup es divideix en dos ja que a alguns els hi pega sa frisor, mentre altres anem mes tranquils deixant que en yerar pugui contestar al telèfon que no atura de sonar.
Valldurgent on els covards tiren cap el coll des tords i els valents ( jeroni, pietro, bigel, moyos, yerar, frenando i mapes) pugem cap el coll des vent. A la fi talla focs de son suredeta i Palma amb 75 km i 1800 de desnivell.


2 comentarios:

hoyos56 dijo...

Bona crònica, (és la millor que tenim je,je) dues cosetes una al Colls d'Estellencs no era el meu primer zero i segona a mi m'apuntes amb els covards, a nes coll des vent jo no hi era.

Convidatti dijo...

Bona crónica i enveja verinosa i mortifera, chapeau per la secta.
En Largo 8º a la general, si senyorrrrrr!