Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 11 de mayo de 2012

Per coanegra. Dmt 8 maig.

El conèixer molts de camins no es fruit de la divina providència, és el resultat d’estar sempre cercant noves possibilitats i enllaços. Aquest dimarts volíem investigar si ara que també han netejat un boci de coanegra es podria emprar la llera del torrent per anar des del festival park fins el camí de la bomba. Ho hem intentat, però no ha pogut ser. Tot i que la investigació no ha anat be, si que ens ha sortit una volteta mes o manco polida.
Moyos, bigel, vp i torner partint de la rodona de sempre i aquest narrador des de l’entrada de son macia hem partit cap es caulls. Mentre cercàvem una sortida que ens portes directes al torrent, ens ha aparegut en ff ( no pain, no gain) que anava amb en Ivan Muñoz i la gent de mallorcatraining (on the way again). Ara, desprès de que en David d’interesport deixes el mountain perquè li varen dir que això no era bo pel triatló, resulta que no es tan dolent. (Amb els anys, saps que n’arriba’m a sentir de coses, diria el nostre personal training). Coincidim amb ells un moment i els deixem que vagin pel seu conte que nosaltres tenim feines que fer. Provem el tema del torrent i no va be, així que desprès agafem ja el camí de sa bomba i reiniciem ruta cap es camí de sa coma d’en bustante.
D’allà anem cap a “x” i fem un bon recorregut per corriols i es que l’hi hem agafat gust en això dels single tracks. Punt geodèsic i per avall. Desprès anem a cercar el camí de caubet. Mes corriols i passem pel pobre hospital, ara engalanat amb un bon llaç negra. D’allà agafem els tiranys cap a sa coma, on n’hoyos baixant cap el torrent fa un petit aterratge sense conseqüències.
Son Amar, zona verda de palmanyola, Passatemps i entrem a ciutat pel camí de la Real. 50 km i 500 de desnivell.

No hay comentarios: