Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 13 de julio de 2012

BUBASDAY 2012 dmt 10jul

1 de enero, 2 de febrero,... 7 de julio i com cada 8 de juliol recordem al nostre company Buba. Passen els anys, però per els que compartirem grans moments amb ell no l’oblidem, així que com cada any per aquestes dates anem una estoneta al seu reco, al seu balco mirant la posta de sol per sobre la serra de tramuntana amb el galatzo i na bauçana amb primer pla.
Com que aquest any el dia en qüestió coincidia amb diumenge ho passarem al dimarts dia de sortida habitual.
Enguany tot va una mica desorganitzat, ens falta el suport basic d’en Cecilio que s’encarregava de contactar amb en Bernardo, el cunyat, “alas :el mandibula” que en aquest dia ens acompanya com a membre de la seva família i company de bicicleta. Però com que tot va ser una mica precipitat, al final nomes pogueren venir els membres històrics del grup. Així les coses el sopar va ser com en el vells temps en que tots teníem pocs mals de cap i la bicicleta era el centre del nostre univers.
Sortida a les 19,00 del camp del Mallorca, madre alberta, camins de son suredeta i coll de sa creu on ens agruparem i ja directes anàrem al balco d’en buba. Allà com que anàvem una mica despistats no ens adonarem que ens faltava en miky, que ens cridà just quan anàvem a reiniciar la marxa. A la barrera de son Vida ens aparegué en Joan que no havia pogut sortir abans de la tenda i ja tos junts baixarem per la cantera, fins a pinar park, cementeri de la vileta i d’alla a ca na Catalina, a menjar un bon pa amb oli, tot i que amb les cerveses i les racions de mes se’ns anà una mica bastant de pressupost. Segur que en Cecilio hagués remugat i amb raó... però això es un altre clàssic d’aquest grup, lo golafres i descontrolats que ens tornem asseguts a una taula. BUBA, no t’oblidem.

2 comentarios:

hoyos56 dijo...

Ens varem tornar a reunir per recordar al nostre gran amic i company de tantes sortides Angel "Buba", aquest any especial per la falta d'un altre gran amic en Cecilio, que tots aquest horabaixa varem tenir també en el nostre record,un altre record també per Tolo (tres persones de les més dures que he vist damunt la bici).

La sortida tranquil·la com sempre en aquestes ocasions, avui amb pèrdua, en Miki i nosaltres a la parra sense adonar-nos de la seva desaparició,aixo ha de ser l'efecte "perdua pel torrent" ja, ja.
bones cerveses i bon sopar, el preu ...

Anónimo dijo...

Dóna gust veure un grup tan unit com es vostro, ànims a tots