Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 19 de julio de 2012

FONT DE SA COVA, EL PRIMER BANYITO. Dm17 jul.

El nostre mon s’enfonsa, pero la bicicleta ens permet deixar per un moments els mals de cap de cada dia i gaudir de un dels bocins de paredis que encara ens queden en aquesta terra. Un pensa amb la gent que viu a grans ciutats o a llocs inhòspits i dona gracies de la sort que tenim de poder estar pel mati fent feina i per l’horabaixa estar nedant en una platja verge per nosaltres tot sols.

16,00 amb un sol de justícia: frenado, moyos i mapes hem partit via directe i per carretera cap a Valldemosa, aplicant la teoria de que quan fa tanta calor, rodam mes per asfalt i així la cosa es fa mes bona de dur. Passat l’estret ja anem a cercar els primers tiranys que ens duen fins la cartoixa i ja en un moment estam a George Sand i iniciem la davallada cap a la mar.
Arribem a la platja i ens peguem un bon banyo, tot i que enguany com que ja es molt entrat l’estiu, no ens podem llevar la sal davall el salt d’aigua. Pugem primer per la pista i desprès per asfalt fins la carretera i via directe anem a Esporles a beure un bona cocascola. Tornem ràpids cap a Ciutat amb 52 km i 897 mt.
Però mentre nosaltres gaudíem de la nostra terra, un mal nat es dedicava a prendre foc pels voltants de Palma. I així pel mati, en una de les sortides que fa aquest narrador abans d’entrar a la feina, s’ha trobat que les costes de Xorrigo treien fum. La propera vegada que anem per allà ja no podrem anar per dins el pinar perquè aquest ha desaparegut.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Este blog parece la pagina oficial de Bimont, supongo que estais subvencionados por ellos,