Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 18 de julio de 2013

SECARRAL XTRM. dmt 16 julio

Sortideta d’entre setmana per preparar la CDX (es a dir cala d’or xtrm) la nostra proba particular que cada juliol ens regala en VP i a on estan assegurades la calor, la pols i el ritme frenètic.
Aixi per intentar aclimatar-nos una mica hem decidit garrigatjar una mica fins a Randa seguint la via mes directe que es per son macia, son veri, sa cabaneta, ses clotes, portol, cami de sant jordi, xorrigo, marina, son roig i s’hertat. En arribar a Randa, malauradament el celler estava tancat, aixi que hem anat a la font a refrescar-nos una mica i desprès hem tingut la mala idea d’anar fins es Raco de Randa per veure si ens donaven una cocascola, Be donar no es la paraula perquè l’hem pagat i be, ja que ens han clavat 2,85 € per cada beguda.

Per tornar cap a ciutat hem partit per la carretera vella de Lluchmajor, que ara ja esta totalment netejada i amb unes noves barreres que han substituït els mallazos. Hem d’agrir la bona feina que ha fet la gent d’Algaida netejant aquesta antiga via i que en un moment ens ha permès arribar als peus del puig de les bruixes  des de on per pistes rapides hem arribat al camí de son mendivia que l’hem fet sencer fins a son Binissalom.
De sant jordi hem arribat a ciutat pels laterals  de la  cra de Manacor amb 70 km i 570 mt de desnivell


No hay comentarios: