Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 26 de julio de 2013

Son Segui. Djv 25 juliol

Desprès de la matxacada del dimarts, tenia que venir una sortideta de bon rotllo, així que hem decidit anar fins a Son Segui. 16,30 al lloc de trobada de entre setmana: en torner, en bigel i en mapes. Hem partit pel camí de la Reial  que l’hem seguit fins que hem girat pel camí de Canet per on hem entrat al parc bit. D’allà hem tombat cap a la UIB que l’hem travessat per caminois també de terra i hem anat fins a passatemps.
Desprès de bordejar Palmanyola amb les seves idíl·liques zones verdes perimetrals hem anat a cercar les zones verdes de Son reus, aquestes plenes de cards que ens crivellat  i ens han  recordat  lo afable que es la nostra vegetació mediterrània. Un cop abandonat aquest mon hostil del parc de reciclatge seguint el camí de muntanya hem enfilat cap a son Pisà i d’allà per camins i carretera hem arribat a Santa Maria que l’hem travessat per el seus carrerons per així cercar una mica d’ombra. De nou per carretera hem anat fins la pujada de terra de ses covetes des de on hem pujat per la pista principal fins a la torre del vigilant. 
Foto de rigor i per avall per  cas garriguer. Ja per asfalt hem travessat Portol i sa cabaneta. A la costa de la comuna aquest narrador ha tirat ja via directa  cap a casa, mentre en torner i en bigel tornaven a ciutat per son Orlandis i son Macià.
56 km i 486 mt de desnivell

No hay comentarios: