Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 29 de julio de 2011

CAMI DES CINGLES / SA COSTERA dj 28jl

by moyos.

En la darrera sortida d'horabaixa Bihhhel i un sevidor varem xerrar de que feia temps que no realitzàvem una nocturna i que ell tenia ganes de utilitzar el seu super llum , com a mi m'agrada acontentar a les masses organitzem una sortida nocturna, teníem clar que la que no voliem fer era la de cada any, Maristela i posats a ser originals organitzem "la nocturna de la Macaca", Sóller-Costera-Sóller. Fa uns mesos la varem fer i varem tardar unes cinc hores, amb el que quedem a Sóller a les 17h30 ', pensam després de la volta sopar a Sóller, però con llegireu després els horaris es desmadraren una mica i algunes princeses a les 00h0000001' es converteixen en carabasses i han d'estar recollides a ca seva. Bé, sortim de Sóller. Mapes, Frenando, Bihel, Tià, i hoyos56, Tià feia temps que no sortia amb nosaltres, això de la família nombrosa és el que té, ens va comptar també que aquest dimarts es va veure implicat en un accident que gairebé li costa la pell, al final no va ser res, però si un gran ensurt. Comencem a pujar cap a Biniaraixt, aviat ens adonem que la recent reparada roda d'en Mapes pareix un 88, s'atura per posar una mica d'aire i els altres seguim, no el tornem a veure fins al cap d'una bona estona (és el que té la tecnologia) Pugem `per Monnaber, esperant no trobar l'amic de Frenando amb el Suzuki (encara té malsons pensant en el dia que ens va perseguir).



Sortim a la carretera i entrem en els Binis, les vistes espectaculars, en es Coll des Cards Colers, Bihel trenca cadena, seguim baixant i arribem a la font de Sa Bauma Frenando vol agafar aigua però avui no surt gairebé res . seguim i sortim de bini gran, arribem al projecte de telefèric i Bihel Puntua al coll des Reis.



Baixada impresonant cap a Cala Tuent quina pau, quina tranquil.litat, jo segueixo pensant que aquest és el sentit bo per realitzar aquesta volta. A Tuent ja es posa el Sol i decidim berenar al coll des Polls veient la posta de Sol, llàstima arribem cinc minuts tard el sol ja s'ha posat. Després de berenar posem configuració nit, ulleres de Sol fora, aquestes donen pas a ulleres d'augment, bicicletes amb focus i la nit ens comença a embolicar. Arribem al Coll de Biniamar ja de nit fosca, seguim baixant a Balixt de Baix les portes estan tancades, només ens rep el ca lladrant, pugem i arribem a la part de dalt de balixt, reagrupem i comencem a baixar, veiem Sóller il.luminat, un bonic paisatge i destacant l'església de Sant Bartomeu, a Sóller en ser ja masa tard decidim no sopar i ens prenem unes cosscacscolass i ens acomiadem fins la propera sortida. 50km i 1800 de desnivell.




2 comentarios:

HE PETAT¡ dijo...

Yo sólo dije que este año no habiamos hecho ninguna nocturna ... el resto es cosa tuya.

Buena vuelta y buen entreno para la Sahara no water xtrem ...

Me tienes que decir que filtro utilizaste para las fotos. Me recuerdan a las de Hamilton (David el fotógrafo, no el de la F1). Aunque sus princesas son mas hermosas ...

hoyos56 dijo...

tu dijistes,tu dijistes,puto cobarde, por un poco de agua que te dio Mapes te vendes gusano, el filtro creo que era un poco de mierda en el objetivo del movil