Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 20 de julio de 2011

CAN VAIRET. M19jl

A proposta d’un que no va enlloc de viatge amb bicicleta, seguim anant de cales com el dissabte passat. Ens tocaria fer sortides mes alpines, però com que n’hi ha que estan contracturats ens estimem mes sortir que no quedar a cases. Com ja es habitual en aquestes sortides de les 4, primer intentem rodar una mica per asfalt esperant que el sol no piqui tant. Avui tocava es coll des tords, es una pujada d’asfalt i senzilla, evidentment puntuava, però no direm qui va coronar. Son Boronat i coll des cucons per on ens tirem pels tiranys que ens duen fins a son bugadelles i desprès per les zones verdes plenes de cadells de “la pantera rosa”. Evidentment els desgraciats que no duen tubeless, pinxen. Això, fa mes ràbia quan la causa d’anar amb càmera es culpa de la “rapidesa” en que a les tendes arriba el material, però això tampoc ho explicarem perquè desprès hi ha qui s’enfada. (aquest narrador segueix instruccions donades ). A Santa Ponça també anem travessant la urbanització per les zones verdes fins arribar al Toro.


Així arribem a can Vairet. Feia temps que no ens ficàvem en aquest magnífic indret, on hi volien fer des de un parc temàtic a un centre de tecnificació esportiva, gracies a Deu en el 2007 a suggeriment de qualcú es va requalificar com a area d’interès paisatgístic i es va aconseguir preservar aquest entorn.

Rodam pel pinar fins arribar a la zona militar i el seu quarter i d’allà al polígon de tir, on varem sentir de prop els dispars. Directes fins a cala figuera on guaitarem i tornarem avergonyits de com podem tenir un indret tan idilic ple de tones de porqueria que deixa la mar. Intentem el capfico al Far però com que no fa massa calor i l’aigua esta picada desistim del bany.

Iniciem el retorn investigant una mica els tiranys arran de la torre de defensa, també en un estat vergonyós, ja que si ningú fa res, en poc temps es desplomarà. Tiranys de portals fins que de nou a can vairet ens topam amb la barrera del camí que va a son ferrer tancada i ens hem de ficar per dins el golf per arribar al passeig Calvià que ja seguirem a estones fins que ens peguen ganes de pegar punyides i anem a troços per la carretera.

Aturada al super de portals on en fran ens deixa i arribem a casa amb 72 km i 865 de desnivell.

3 comentarios:

Galera curling dijo...

Tot va com va, hi ha gent denunciada que roba electricitat a Gesa, hi ha lleis amagades en calaixos de grans despatxos, hi ha gent que no ha d'esperar a la coa de les reparacions, hi ha gent que paga menys del que indica l'etiqueta. Hi ha gent que no s'enfada,... hi ha gent que no va de viatge.

Mapes lacrosse dijo...

Tot va con va i a vegades ens oblidem de lo bo. A la crònica no es diu que abans de partir la meva bicicleta cruixia de mala manera, passarem per boxes i Gracies al bon servei mecanic de la nostra tenda en cinc minuts vaig tenir una reparació d’emergència retocant la tensió dels radis que minvà una mica els renous.
Es de bien nacido...

mapes dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=YXO1lPc3p38