Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 12 de abril de 2012

CASTELL D’ALARO – BINIARROI sb7ab

Aquest dissabte érem el nucli històric a ciutat, en joan, bigel, pere, torner i mapes i a partir de son torrella en yerar, micot i largo.
Sortida a les 8,00 de on sempre i per on sempre: son Macià. Desprès com que volem anar fins Alaró ens acostem al màxim als peus de la serra, per son pisà i son cabaspre. On ens adonem que desprès de les mogudes sobre el famós camí, ara la barrera de son torrella, esta sense cadena. (Enhorabona a la gent de la plataforma pro camins, hauríem de donar-los mes suport en aquesta gent). Camí de sa taulera fins Alaró i d’allà cap el castell.

Els bons davant i els mes magres per darrera. Ens agrupem en es verger on peguem una mossegadeta i els que volen compren una cocascola. Allà un jove biker s’incorpora una mica al grup i intenta venir amb nosaltres per amunt tot i que quan arribem al pouet, ell ja no hi és. La veritat es que som una mica “rancis”. Davallada cap Orient i en arribar al olivar, girem cap a ca ses bieles i així per aquesta pista arribem fins el portell de Solleric sense tocar la carretera.
Entrem cap a les cases i allò pareix es Born, aquest narrador va estar apunt d’aturar-se i demanar a la gent que no s’aturin a fer festa allà, però varem continuar. Aquest es el problema, que la gent no sap el que ens ha costat poder passar per allà i s’aturen davant les cases a berenar i fer renou, sense pensar que poden molestar i que com a minimín pertorben la tranquil•litat d’aquell lloc, ja que els cans no aturaven de lladrar.
Arribem a la placeta den sion i per avall pel divertit camí vell fins al torrent d’aumedrà, camí de tossals i per avall fins arribar a l’estorell de on comencem a pujar de nou cap a can Macip.
En sortir de sa font garrover agafem el camí de biniarroi, nosaltres sempre anàvem per un camí pels sembrats però no coneixíem aquest tirany que si estigues net seria tècnic i divertit. Biniarroi, objectiu complit, per avall pel camí vell.
Desprès d’un breu lapsus d’aquest narrador que volia torna a pujar cap ala font garrover agafem el camí bo de Biniatzem. Comuna de biniamar, caminoi del poliesportiu, zona recreativa de lloseta i cementeri, ara ja nomes queda rodar per on sempre, camí des raiguer, sa bomba, es caulls i Palma. 92 km i 1500 mt de desnivell.


http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2697973

No hay comentarios: