Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 23 de diciembre de 2012

SOPAR DE NADAL. Dj 20 des.

Abans de que s’acabés el mon celebrarem el sopar de Nadal . Un autèntic èxit de participació ja que érem 21 i nomes faltaren en fran que ja era per la península, en pedró que acabava les classes a les 22,00 i en ff que també tenia un altre sopar en el que ja s’havia compromès.
El lloc , el menjar i el preu foren també un autèntic èxit, ja que tots quedarem ben plens, de fet, molts ja amb la picada havíem menjat tant com quan sopem normalment, i desprès encara ens quedaven els entrecots i els postres. Tot això amb vi, aigua, refrescs i cerveses per 20 €. El restaurant era nomes per nosaltres i a mes comptava amb una pantalla on poguérem veure alguns vídeos que ambientaren mes el sopar.
Aquest any també entregarem el premi al sectari del any que per unanimitat va s caure a en Moyos, ¡ enhorabona¡ Com no podia ser d’altre manera el nostre relacions publiques feu l’entrega. Desprès en largo i en rol ens feren una petita exhibició de mtb indoor amb la bicicleta de l’Amo del bar.
Per acabar passarem alguns videos: el famós d´en Rol dels anys 90 quan era jovenet per Cuenca, els d’algun viatge nostre i el vídeo que ha muntat en Jon Ander de promoció del seu equip de Raids.


MOLTS D’ANYS. I com sempre ens diu en Jeroni taxista ¡ VIVA EL MOUNTAIN BIKE”

2 comentarios:

hoyos56 dijo...

el sopar final del món tot un èxit, el que m'he hagut d'esforçar per ser sectari de l'any je,je

super espectacle bici Becari & VP i la tu dormint...

andreu dijo...

Molt bo! i molt bé tot!, videos xulisims, premi mes q merescut,sa gent com sempre....Ah...tot un restaurant x noltros i ens posam a fer es catxondeo dafora enmig del carrer...bici jeroni VS moto gerar,montonera-violació VP,i d'altres un pixo i a dormir..jijiji