Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 25 de septiembre de 2010

PAS VERMELL- SES BASSES. dissabte 25 setembre

Retornant a la normalitat, desprès de l’escapada als Pirineus, no teníem molt clar per on tirar, en Cecilio proposa que podríem anar cap Andratx. Au ido anirem cap a cala egos. Sergi, jon ander, Cecilio, raul, rol, fran, frenando, bihel, miky i el seu amic Jeroni i jo en mapes partim a les vuit passades, en joan no vindrà te mal a un queixal i dels altres “no se sabe no contesta”, anirem el mes ràpid cap Andratx, així que fem per asfalt el coll des tords, fins a son boronat, anem a cercar el torrent de santa ponça i entrem a ses barraques i torà amb el seu laberint de pistes i caminois fins peguera.
D’allà una mica arran de mar i una mica pel passeig arribem als caminois que duen cap a camp de mar, altre vegada caminois cap al port, allà berenem i contem quatre batalletes, en frenando es retira ja que avui te gent a ca seva que li han de tallar pins, la resta anem cap el camí de cala egos, passem pels edificis famosos de montport del cas Andratx i per amunt, al collet ens reagrupem i seguim a molt bon ritme, en cecilio es despista i segueix un camí equivocat arrossegant-me a mi i en fran, tornem per avall, i ens trobem en jon ander i en Sergi que decideixen tornar cap a cases, realment estan molt forts, però ens agradaria saber com acabarien si fessin tota la volta completa.
Pas vermell com sempre espectacular i per avall cap a s’arraco d’on anem a cercar el camí de ses basses, tal com havia dit en miky ara s’ha convertit amb una pista, jo no m’ho creia, però si, des de s’arracó fins a la presa es un camí de carro. La veritat es que ho han fet sense destruir els murets que l’aguantaven, es una feina fina i acurada, ara ja es pot fer tot rodant, es dur, però espectacular. Tot i això, en aquest cas m’agradava mes quan era un tirany, supos que ho deuen haver fet per temes contra-incendis.
El camí cap el coll de la gramola també ha estat arreglat, així que fa molt bon rodar i en un moment arribem a la carretera. Coll des coloms i coma calenta, d’allà agafem el camí de les guixeries, que també esta arregladet, terra compacte, molt be, una mica mes de carretera fins que agafem el vell camí des capdellà. Aquí ja es noten els km tothom vol arribar i anar a prendre qualque cosa, com que la botigueta estava tancada, anem al bar, cocascolas i gelats i ja partim cap a Palma tot per asfalt, arribant a les tres a ciutat. Amb 98 km, 1893 mt de desnivell i en el meu cas amb 4329 calories consumides.

No hay comentarios: