Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

viernes, 31 de diciembre de 2010

LA DARRERA, CAP ENDERROCAT. Dj 30 des.

La darrera de l’any i primera amb un mes d’en Moyos en una tarda gris. Així decidim fer un passeig fàcil. Presents també en bigel, en miky , en pietro i en mapes. Punt de trobada rodona de can blau. Mentre esperem passa per allà la dona i els fills d’en Tolito que saluden alegres en Pere. La vida segueix encara que ens trobem amb situacions terribles, així que avui també ens acompanya a la nostra memòria en Tolo. Partim de Can blau per la carretera de Manacor i travessam per son gallard el darrer reducte agrícola que queda vora de Palma. Arribem al coll i d’allà arran de mar per es carntage i tota la platja de Palma fins el torrent de son Veri, aquesta era la zona d’exploració.
Passem per davall la nova carretera i anem seguint un tirany tècnic molt divertit fins el pont de les 7 boques, a partir d’aquí, seguim les vies del tren fins les palmeres. Sortim de la urbanització i travessem la carretera per anar per dins la marina a cap enderrocat. D’allà anem resseguint la costa pel tirany tècnic mentre veiem una magnifica posta de sol darrera ciutat. En Miky pinxa i mentre repara, els altres cerquem la manera de sortir ràpid d’allà. Aprofitant les noves tecnologies i la possibilitat de tenir referenciada la teva posició damunt el google earth, cerquem el millor camí per anar cap a la carretera. Ja en fosca negra tornem a les palmeres i davallem tot el camí de les vies fins l’aquaciti i carril bici fins a ciutat, autentica ruta Poyatos. 40 km i 250 mt de desnivell.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Que bici más bonita.

Galera.

Anónimo dijo...

Me gusta más que la anterior.

Cecilio.

Anónimo dijo...

Te ha quedado muy bien.

Hoyos.

Anónimo dijo...

Me interesa mucho el tema del aumento del recorrido de las suspensiones. Yo estoy haciendo pruebas para conseguir el tacto que me gusta en mi SID XX.

Mapes.

Anónimo dijo...

Bily ets un crack

Pere ho "Saab"

Anónimo dijo...

Gracias por vuestros comentarios. Me hacéis ruborizar.

Petati.

mapes dijo...

1º yo no he escrito nada sobre mi suspensión, 2º como es que todo son escritos anonimos con firmas diferentes y enviados uno detrás de otro con una diferencia de minutos entre otros.
3º algo huele a podrido en el reino de Dinamarca.

Anónimo dijo...

Veo que los estudios que costearon tus padres han servido de algo (aunque copiaras).

Petati