Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 13 de junio de 2012

CAS SECRETARI DM12J

Avui a la rotonda l'equip Canyon Team (grans superfícies) Frenant Bigel i Moyos, avui que som pocs però valents decidim fer una sortida llarga CAS SECRETARI. Biel en una acció (suposo que involuntària) es treu de la màniga una sortida des de la rotonda cap al polígon perfecta, la qual ens deixa a la rotonda de Son Espades, a bon ritme anem arribant a Son Macià, en ser tres bicicletes es perd poc temps, arribem a Son Pou amb una mitja de 20,3 km / h. Ara ja toca pujar a Cas Secretari com és normal aquesta mitja es va diluint, bona pujada arribem a la part de la pista que enllaça amb Alaro, trobem uns pagesos -caçadors que ens diuen que anem amb compte si fem foc, que va de bé un bon caliu en aquesta època, llàstima.
Entrem a Cas secretari i comencem la pujada a peu fins arribar a la barrera, un cop arribat a dalt comencem la baixada fins arribar al pas de Estaló girem cap Coa Negra i al desviament ens tirem cap al salts des Freu, em la baixada ens trobem als bunyolins hola, hola, secta,secta, bunyolins,bunyolins, aquest és tota la conversa "anem per feina"ja,ja.
 
Sortim des Freu i tornem a pujar ara anem cap a les clavagueres, arribem al Coll d'honor i baixem per carretera cap a Bunyola, anem direcció a l'hospital joan March (continuen en lluita, ANIM) baixem cap a les vies del tren entrem a les pistes i anem paral · lels a les vies, sortim a la carretera i ens dirigim al camí de Pasatemps, ara ja anem ritme "verano azul", ens desviem per dirigir-nos al antic camí de Sant Bernat el qual ens deixa dins del Monestir, arribem a palma i com diria algú un bon entreno.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2958542

4 comentarios:

hoyos56 dijo...

les fotos són de pena però són les millors que tenim.

HE PETAT¡ dijo...

Em sentia observat tot el temps pel satèl.lit Kapax-Mapes ...

mapes dijo...

Em sap greu informar-vos que el caminet de la reial, ja l’havíem fet alguna vegada, i si el continues per dins la urbanització quasi podies arribar fins la creu d’establiments.
De totes maneres, molt bona volta, quina enveja.

Anónimo dijo...

Merdaaa i jo fent mes hores que un relotje,aixi no hi sortira mai el "pais"