Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 28 de junio de 2012

DUES SORTIDES D’ENTRESETMANA I UN SOPAR.


Dimarts 19 juny:MUNTANYA DE SON FORTESA
Sortida a les 4 de la rodona d’establiments: Bigel, moyos i mapes. Com que ara ja fa calor iniciem la volta rodant una mica per asfalt per que ens pegui una mica l’aire,  així ens acostem fins a Puigpunyent. Anem cap a son net i d'allà als camins que ens enfilen per amunt per dins l’ombrívol alzinar, avui notem que les motos han descobert el nostre cami, ja que apareixen rodades en alguna corba. Pugem cap a la font des pi i ens desviem cap els camins que ens duen a muntanya. La veritat es que aquest camí te un cert aire màgic al estar ple de falgueres que ens demostren lo humit que es aquest indret.
 Arribem a muntanya i d’allà anem cap a sa campaneta. Davallem fins ala carretera i ens fiquem a cas metge, allà des de que han netejat el collet en un moment ets a la partió amb Sobremunt.
Tirem per avall i  entrem a Bunyoli, baixant primer pel tirany i despres per la pista. Arribem a ciutat i encara tenim temps per prendre una bona cervesseta. Potser que el dia a dia sigui una merda, però aquests moments son els que ens fan sentir que val la pena seguir. 49 km i 104 mt de desnivell.

Dijous 21 juny.SOPAR D'ESTIU

A la fi arribà el famós sopar tantes vegades posposat i quin millor dia que el del solstici d’estiu. Tot un èxit de participació érem 18 i nomes faltaven en Tibu que al final no es va poder escaquetjar de la guàrdia i en Predro que tenia classe fins les deu i mitja.
Evidentment en CECILIO també hi era ja que ara que les ferides comencen a tancar-se, podem parlar d’ell com si estigues entre nosaltres i continua com sempre fent-nos riure.
Com a les bones famílies mallorquines, ningú demanà per l’altre absent, ningú l’anomenà, pareixia com si mai hagués existit tot i que tots el teniem present en els nostres pensaments i ens demanavem el perquè ha desaparegut d’aquesta manera.
Doble passe d’imatges, per una banda fotografies de les sortides habituals i per l’altre de les sortides excepcionals: les grans nevades, la volta a Mallorca o les sortides fora l’illa com els tracks del diable o el rally de Sardenya.
Mentre anàvem menjant i bevent, uns quans no aturaven de remugar i donar creu dient que la compra que havíem fet era massa justa, així que per el proper sopar ja tenim clar qui anirà a fer la compra, en micot i en Raul. Potser que el cuixot anés una mica just, però també es cert que n’hi hagué que no dormiren gens be de tant que menjaren. Tot i això hem de dir que ens ho passarem de lo mes be i nomes queda agrair en es BECARI  la seva implicació i insistència per aconseguir una vetllada com aquesta.

Dimarts 26 juny.COLL DE SANT JORDI

Sortida a les 16, 15 de la rodona d’establiments, en VP va arribar com tocava i es va pensar que no venia ningú i parti tot sol, així que al final nomes érem en Bigel i en Mapes.
Sortida pel clàssic camí de la reial i camins de son espanyol sortint avui per l’esgleieta, el que implica que  el nostre destí fos Valldemosa. Estret, son brondo i en arribar al camí vell de ciutat girarem cap a sa baduia per les empinadíssima rampes de mes del 20 %. Ja dins sa baduia ens desviarem cap a son brondo per arribar al coll de sant Jordi i d’allà varem baixar cap a son ferrandell, cosa que feia molt de temps que no fèiem.  EN sortir a la carretera, ja fora perill de ser interceptats, pujarem fins el coll den claret i com era de suposar, anàrem a cercar el camí nou que ens du sense tocar asfalt fins a mirant de mar, magnifica connexió capaxiana amb aturada a una corba per llevar les branques que tant molestaven. Des de mirant de mar partirem ja de retirada pel camí de pescadors i aprofitant que dúiem es xorraquet ens aturarem a tallar també alguna branca de mata que darrerament feien quasi impossible passar sense quedar enganxat. Queda pendent una passadeta per llevar alguna argelaga de la part de mes a baix. En arribar a Esporles ens aturarem a prendre una bona cocascola i mitja palmera de xocolata. Ja directes pel coll den portell arribarem a Establiments on ens toparem amb el pobre vp que tornava tot sol cap a casa. Bona volteta d’entre setmana recordant vells camins i incorporant la novetat del mes. 50 km i 880 mt de desnivell.

1 comentario:

Jaume Kapax dijo...

Me vaig quedar amb les ganes de botar la barrera del coll la setmana pasada i anar a perdre un poc el temps per allà baix per trobar la tornada cap a Valldemossa.