Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 27 de mayo de 2010

CALA FIGUERA jueves 27 mayo


Sortida de bon rotllo, avui es dijous i no hi ha que matxacar-se massa, per estar be el dissabte. Rodarem i farem bastant asfalt avui toca fer una mica el turista.
Trobada a la rodona d’establiments, com sempre, en joan en torner, en mapes i en Fran. Que avui havia decidit muntar una contadora, avui començava a preocupar-se per la transcat. Però el contakilometres no funcionava. Perquè? . Senzillament l’havia muntat en el radi mes enfora del sensor i devia quedar a uns 10 cm, es que es un manitas. Es normal que en Moyos estigui preocupat. Partim cap es coll des tords i fins son boronat, en els primers doscents metres de terra en fran ja ahvia perdut el contakm. Despres torrent de santa Ponça, que encara du aigua, i per tant, ens ha tocat mullar-nos de nou una mica. Tiranys per les zones verdes de santa Ponça i fins el Toro, pujada ja per rafaubeix, per entrar a la zona militar de cala figuera, allà comença el nostre tour.



Paseig per les galeries subterrànies, colcant amb bici, baixada a les catacumbes de les galeries de ventilació, sortida al barranc a respirar aire pur, amb vistes extraordinaries i desprès de mes galeries sortida per una altre caseta.


Ara ja tornada cap a cases, caminois cap a Son ferrer i paseig Calvia.
Total 63 km, 3,50 h i 860 de desnivell ( o això diu el meu garmin)
Perdoneu una gravacio tan dolenta, però es amb una maquina normal, pedalajant i a les fosques.

1 comentario:

Noe SLopes dijo...

Galera, gracies per la visita al blog. Te incluyo a la meva lista de blog si no t´importa.
En la tracks, intentaré hacer lo mejor que pueda. No sé si será suficiente y si llegaré recuperada, pero allí estaré.
Gracies pels anims i un saludo.