Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 19 de diciembre de 2010

MASSANELLA I COLL PELAT. sabat 18 des

Sempre que intentem organitzar una mica de calendari de sortides, acabem per incomplir-lo. Avui estava previst continuar amb la sèrie Costa i en concret tocava anar al Sud, teníem permís per anar a Sa Vall, havia estat difícil aconseguir-ho, però la nevada de la setmana ens ha fet desistir, ja que com es diu “la cabra siempre tira al monte” i mes si aquest esta nevat. Teníem l’esperança que hi hagués molta de neu. La veritat, es que de neu poca, quasi testimonial, però el menys n’hem vist una mica. Un segon objectiu també s’ha complit, passar per comafreda sense pagar peatge. El tercer també, tal i com preveiem, amb un dia de previsions dolentes i de tan de fred, no hi havia ningú per aucanella ni biniatro així que hem pogut passar sense problemes per aquest meravellós indret. Però si per qualque cosa recordarem aquest dissabte, es pel fet insòlit de que per primera vegada amb anys que en ceciclio te el seu grupet de sparrings, un, n’ANTON, a la fi, ha fet el bot, hi ha vingut amb nosaltres el dissabte. Esperem que no ens abandoni. Be, apart d’ell érem en: VP, Yerar, Miky, Jeroni,Bigel, Pietro, Frenando, Rol i Mapes.

Ben passades les vuit i mitja hem partit cap a massanella, a l’entrada ens hem trobat ja un grupet de bikers, crec que eren Maifrens, que amablement ens han obert la barrera, ells desprès han girat cap a ses Rotes i nosaltres hem seguit cap a can bajoca, passades aquestes cases el grup s’ha estirat i hem vist com ens passava de manera insultant en Micot, que ha aparegut de per darrera i ens ha adelantat a tots. Mes amunt, en Rol, espenya cadena, cosa que aprofitem els mes fluixos per seguir i així poder pujar amb mes tranquil·litat, comencen a aparèixer clapes de neu, a la fi, coll dels pilons.



Ens reagrupam i partim per avall fins arribar a la barrera de comafreda, JOIA EN EL MON, passem sense pagar la dolorosa taxa.Can Gallet ple i a mes a mes, diríem que quasi tot eren Mountain Bikers, ens han parat una taula que tenien plegada per allà i bon berenar per 6 €. Mentre menjàvem, pensàvem que tots els que estaven allà, ho ja eren ho serien avui delinqüents, perquè segur que TOTS han passat o passaran per qualque tram de GR amb us Prohibit per bicicletes. Partim gelats cap el coll Pelat i baixada cap a Aucanella, allà comencen les divergències, uns tiren camí per avall fins arribar a les barreres de les cases i els altres anem a cercar el tirany de ses Figueroles, per així bordejar tot el sementer de la possessió, passem a la banda d’aucanelleta i no ens trobem l’altre grup, ara no sabem si han botat les barreres i estan per davant o per darrera, en aquell clot, no funcionen les noves tecnologies i els mòbils no tenen cobertura.


Anem tirant per avall, aconseguim senyal però no ens responen, arribem a la barrera de biniatro i un pobre cavall, no ens vol deixar i arramba contra les barreres, es veu que el pobre es molt ximple i se sent tot sol en aquells paratges. A la fi cridada del grup perdut, estan per darrera, ens aturem a esperar-los i acabem de fer junts tota la baixada, impossam el "modo" silenciós i ens desviem cap a la presa de Gabelli, per sortir per ses fonts ufanes.


Son les dues, hem perdut mes d’una hora, esperant- mos per allà dalt, si volem agafar el tren de i mitja no hi ha temps de fer camins de terra, així que via directa cap a Campanet i Selva, però no tots poden seguir el ritme que posen els de davant i rellentim una mica, arribem a Lloseta i veiem com el tren parteix. En VP que havia agafat cotxe, es despedeix i li enrosquem en Rol que era el que tenia mes presa, els altres, decidim anar colcant fins Binissalem, allà ens dispersem uns en tren, uns cap a casa seva i en bigel continua amb bici fins a ciutat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Mirin senyors, som el propietari de la possessió de Biniatro,m'agradaria que se'n adonassin de que varen entrar a una propietat privada sense el permís del propietari, imagin que no ho varen fer amb mal intenció pero la quiestió és, ¿els agradaria que enreas a casa seva sense demanar-lis permís?imagin que no, m'agradaría també que no tornassin a entrar a casa meva ja que es una propietat privada ni a cap propietat privada sense el permís de propietari.
Moltes gràcies