Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 9 de abril de 2011

TOSSALS- PINETONS s9a

Estam en estat d’emergència i per això dediquem gran part dels nostres esforços a intentar solucionar la crisis de tema de Solleric, així la crònica d’avui serà curta i concisa.

Participants:16 : Jon Ander, Rol, Miky, Aldo (en substitució del becari), Frenando, Marc, Fran, Tia, Vp, Joan, Pietro, Bigel, Cecilio, Micot, Yerar i Mapes.

Recorregut: Son macià, es caulls, festival, camí de sa bomba, camí raiguer , camí de blanquers, binissalem, camí vell de lloseta, camí d'establidors, gravera, lloseta, cra d’Alaró, camí de s'estorell, s´hort nou, aumadrà , tossal, camí tossals vell, pinetons, es rafal, can bajoca, massanella, mancor, camí biniatzem, comuna biniamar, biniamar, camí des cos, son marimon, Inca, camí vell de biniagual, camí de sencelles, camins de biniali, camí de son mascor, ses covetes, son segui, portol, sa cabaneta, camí de sa comuna, son orlandis, camí muntanya, son maciá, palma.


Amonestacions:1)Fran (un clàssic) per fer-nos contar un munt de pics els doblers del berenar ja que no quadraven perquè ell no havia pagat. 2)Rol i Miky per tirar a tota, costa per avall, sense saber on van en es Rafal i aconseguir “desperdigar” tot el Grup.3) X ( no se qui ha estat) Per no desviar-se a Portol per es camí de la cimentera i fer-nos anar per asfalt fins Sa Cabaneta. A destacar:El bon berenar de Tossals i el debat per decidir que fer respecta a Solleric, el primer boci del camí dels pinetons amb vistes impressionants, la baixada cap a can Bajoca i el bon gust que deixa la tornada pel tirany de son Segui.

Dades : 100 km i 1000 de desnivell (així de redons i ben quadrats)




1 comentario:

miki dijo...

x fui yo,mea culpa