Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 25 de noviembre de 2010

ESPORLES TO NIGHT. dijous 25 N

16,00 Bigel, Miky, Jeroni, Torner, Joan de Maria i Mapes. (En Joan te el punt masoka que ha de tenir tot MTBiker, desprès de que el dimarts l’apallissessin, a decidit tornar, vol mes branca)
Tots ja amb els llums instal·lats, avui deixarem descansar NA Burguesa i anirem fins Esporles. La real, son Espanyol, coll d’en Portell i Esporles, son les 16,55 quasi ens atropellen un parell de tots terrenys, no hi ha res a fer contra l’instin animal d’unes mares que arriben tard a cercar els seu fills a les escoles. Camí des pescadors fins Mirant de Mar, mirem cap allà i no es veu Barcelona, tampoc el “rayo verde” seguirem insistint qualque dia caurà.
Trialereta cap a la carretera des port des canonge i pugem cap a la primera corba per enllaçar amb el camí nou de planícia d’on pugem cap al camí des correu, amb les seves rampes del 30%.
Comença’m la davallada, ara ja es fosca negra, la veritat es que rodar de nit te el seu encant, parlàvem que entrem a una dimensió desconeguda, tot es silenci, pers la noció del temps, nomes estam nosaltres i un boci de camí il·luminat, la resta es tot obscuritat, te n’adones que la bicicleta passa per tot, que molts d’obstacles no els passes perquè es el teu cap el que no els passa, així fem tot el camí fins la granja i quan hem de travessar la carretera de Banyalbufar, un camió s’atura i ens fa llums i ara que te aquest, ja l’hem vist i no pensàvem tirar-nos al damunt, deu voler guerra. Això es Mallorca, no pots fer res d’amagat, es en Cecilio amb el seu camió que just passava quan nosaltres travessàvem la carretera, ja deia jo que això era un bucle espai temporal.
Li fem les dents llargues, però també estam contents de que ara tingui aquesta feina, a veure si d’una vegada superem aquesta puta crisis. Segur que avui vespre el seu rodillo treurà fum. Continuem fins la marjada que ens du al safareig de Bellavista i comencem a pujar cap a son Tries, la veritat es que amb la foscor, el que va primer s’equivoca contínuament, es difícil seguir el tirany, a la font avui no hi ha ningú, son Malferit, avui ja tots els xots estan dormint.Sarrià, ja al fons es veu Palma i els seus llums.
Bona volta 44,37 km i 785 mt de desnivell. No esta malament , avui es Santa Catalina, d’aquí un mes Nadal, així que convé cremar calories.

No hay comentarios: